Sinove Nataša Pavlović nikad ne viđamo u javnosti: Upoznajte preslatke dečake neobičnih imena (foto)

Sinove Nataša Pavlović nikad ne viđamo u javnosti: Upoznajte preslatke dečake neobičnih imena (foto)

Autor: | 02/05/2022

0

Sinovi Nataše Pavlović konačno u javnosti

Voditeljka Nataša Pavlović retko pokazuje u javnosti sinove Olega i Jana, ali joj se bajkovito putovanje na koje je povela decu toliko dopalo da je poželela da impresije podeli i sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: U domu Nataše Pavlović caruje mašta, sobe njenih sinova san su svakog dečaka, od stola do kreveta sve je savršeno (foto)

Instagram

 

„Zalazak sunca u pustinji jedna je od najlepših stvari koje sam doživela. Ali ako pitate mališu, nikako ne kretati u pustinju bez starijeg brata, jer ko će da te nosi uzbrdo posle sankanja po dinama“, napisala je popularna praktična žena uz fotografiju na kojoj u zagrljaju drži Jana, koji će u julu napuniti pet godina.

Pročitajte: Zbogom detinjstvo - Suri Kruz slika je i prilika svoje majke, a s ocem Tomom Kruzom 10 godina nema kontakt (foto)

Instagram

 

Sinovi Nataše Pavlović su se za avanturu adekvatno pripremili, odnosno nisu zaboravili da ponesu naočare za sunce i marame kojima su zaštitili kosu od peska.

Pročitajte: Najcrnje vesti su tačne, oglasila se Nataša Pavlović i potresnim rečima rasplakala javnost (foto)

Instagram

 

Voditeljki je danas rođendan i napunila je 47 godina, ali bi joj na figuri u kupaćem kostimu pozavidele i znatno mlađe devojke.

Pročitajte: Sreća bez filtera - Ališa Kiz 6 godina ne koristi šminku, a sada je hrabro pokazala telo u kupaćem (foto)

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti