I godine ubediću da sve isto je: U životu Olivere Balašević danas je poseban dan, naježićete se kad čujete Đoletov glas (video)

I godine ubediću da sve isto je: U životu Olivere Balašević danas je poseban dan, naježićete se kad čujete Đoletov glas (video)

Autor: | 29/04/2022

3

Rođendan Olivere Balašević drugačiji je od svih prethodnih

Supruga legendarnog Đorđa Balaševića danas puni 63 godine. Ipak, rođendan Olivere Balašević ove godine biće drugačiji od svih prethodnih. 

Olja će, naime, večeras predstaviti dopunjeno izdanje Đoletove zbirke pesama „Dodir svile”, a osim promocije, okupljeni ispred porodične kuće Balaševića u čuvenoj ulici Jovana Cvijića, kako je najavljeno, premijerno će čuti neobjavljenu pesmu legenadarnog kantautora. 

Pročitajte: Olivera Balašević podelila prelepe porodične vesti - Ponovo ćemo slušati Đorđa

Andreja Damnjanović

 

Da je rođendan Olivere Balašević satkan od brojnih uspomena na voljenog supruga svedoči i najnovija objava na Instagramu – na popularnoj društvenoj mreži zaintrigirala je pratioce delom Đoletove nove pesme. 

- Serenada kao takva nije uvek samo uspavanka... 29. April...

Komentari (3)

Loading
Ana 17:12 30.04.2022
Odgovori

Odvratna egocentrična ženturača! Nije mogla da objavi NJEGOVU pesmu na NJEGOV rođendan. I njegovu sahranu posvetila sebi, što bi sa zaostavštinom bilo drugačije?!

Vesna 13:53 01.05.2022
Odgovori

Opet ona u prvom planu...biće da je ona naučila Đoleta da piše i peva..

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti