Fotografije ne lažu: Udaje se Nina Seničar, ovo su detalji raskošnog slavlja u Las Vegasu (foto)

Fotografije ne lažu: Udaje se Nina Seničar, ovo su detalji raskošnog slavlja u Las Vegasu (foto)

Autor: | 26/04/2022

0

Udaje se Nina Seničar, ovo su detalji raskošne svadbe

Udarna vest dana stiže sa druge strane Atlantika - udaje se Nina Seničar. Lepa Novosađanka odlučila je da konačno izgovori sudbonosno "da" američkom glumcu Džeju Elisu, s kojim je u novembru 2019. dobila ćerku Noru

Pročitajte: Pričalo se da su raskinuli, da je se stidi - Nina Seničar konačno otkrila u kakvom je odnosu sa ocem svoje ćerke (foto)

Instagram

 
 

Zanosnu manekenku, voditeljku i glumicu, koja je karijeru i život nastavila u Los Anđelesu, "izdalo je" devojačko veče. Odabrano društvo pozvala je u Las Vegas. Nema boljeg mesta za poslednje predbračno ludovanje od "grada greha", zar ne?

Pročitajte: Ona, pa deset praznih mesta - Nina Seničar bacila svetske zvezde u drugi plan, svi pričaju o njenom stajlingu (foto)

Instagram

- Kakav vikend... Obožavam moju ekipu, vi ste najbolji! - napisala je pored fotografije sa prijateljicama, koje su ovom specijalnom prilikom nosile crne kreacije, dok je buduća mlada blistala u elegantnoj beloj haljini.

Pročitajte: Uteha i najveća ljubav - Nina Seničar u najtoplijem zagrljaju (foto)

Instagram

 

Nezaboravni dani u prestonici kocke usred pustinje Nevade, nema sumnje. Venčanje je možda već i održano, u Vegasu je to bar lako. Treba samo da se "prijavite" kod Elvisa. 

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin. rs hellomagazin