Misteriozna bolest muči Novaka Đokovića: Ne želim da pričam o detaljima, nije potrebno

Misteriozna bolest muči Novaka Đokovića: Ne želim da pričam o detaljima, nije potrebno

25/04/2022

2

Bolest Novaka Đokovića misterija, ovo su simptomi

Po završetku finala turnira Serbia Open, u kojem je izgubio od Andreja Rubljova, Novak Đoković otkrio je da ima zdravstvenih problema. Iako nije želeo da ulazi u detalje, pojedinosti su ipak stigle do javnosti.

Pročitajte: Na sigurnoj distanci - Dijana i Jelena posle duže vremena zajedno u javnosti, izrazi lica govore više od svake reči

Getty Images

Portal Nova otkrio je da je u pitanju određena vrsta virusa koja traje sedam ili više dana, a glavni simptom je visoka temperatura. Budući da prilično iscrpljuje telo, nije lako vratiti se maksimalnim treninzima i biti fizički pripremljen. Inače, zanimljivo je da je ovaj virus u poslednje vreme zakačio mnogo ljudi iz sveta tenisa.

Pročitajte: Bolest Novaka Đokovića uznemirila javnost, ovo su simptomi

Profimedia

 

- Ovo nema veze sa koronom. Ne želim da pričam o detaljima, nije potrebno. Žestoko je uticalo na moje telo i metabolizam nekoliko nedelja. Nisam imao dovoljno vremena da se spremim za Monako, radovao sam se, želeo sam da igram tamo. Bio je lep osećaj učestvovati na ta dva turnira, ali moram da gledam pozitivnu stranu, sve sam bolji, igrao sam mečeve u tri seta, ima tu pozitivnih stvari. Malo je zabrinjavajuće imati takva osećanja, jer ih nisam dugo imao. Ne vidim nikakav drugi razlog za ovo što se desilo, radim iste stvari, uvek sam bio među najspremnijima na turnirima. Nemam problem sa telom, to se desilo i imalo je uticaj na mene. Biće bolje iz nedelje u nedelje – ispričao je Đoković.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti