San nikada nije postao java: Mira Furlan je do poslednjeg dana života žalila za njom, sve je moglo biti drugačije

San nikada nije postao java: Mira Furlan je do poslednjeg dana života žalila za njom, sve je moglo biti drugačije

Autor: | 13/04/2022

0

Venčanje Mire Furlan bilo je tajno 

Iako nas je pre nešto više od godinu dana napustila, ime Mire Furlan gotovo svakodnevno može se pročitati u medijima. Za to je najzaslužnija njena posthumno objavljena autobiografija “Voli me više od svega na svijetu”.

Mira u knjizi svedoči o svom turbulentnom privatnom životu, uspesima i padovima, kolegama, ljudima koje je sretala širom sveta. U jednom delu osrvrnula se i na svoju udaju za reditelja Gorana Gajića, sa kojim je krajem 1991. godine emigrirala u Ameriku, gde se kasnije podjednako uspešno bavila glumom.

Pročitajte: Isti onaj njen pogled, neverovatno je koliko liče - Pogledajte kako danas izgleda sin Mire Furlan (foto)

youtube printscreen

 

“Život se nastavio. Sledeće godine Goran će režirati zanimljiv film, prema osebujnom, jedinstvenom scenariju koji je napisao njegov najbolji prijatelj Branko. U njemu sam konačno dobila priliku da nosim belu venčanicu i kažem “da” hiljadu puta, u sklopu filma u filmu. Naše stvarno venčanje 1989. godine bilo je improvizacija, obavljeno u tajnosti. Oboje smo nosili farmerke i jedan (vrlo mali) delić mene zbog toga žali do danas. I tako sam, kad je rat počinjao, skakala s brežuljka na brežuljak u beloj venčanici, ponavljajući zavodljivo “da” u nizu krupnih kadrova, opet i ponovo”, napisala je, aludirajući na film “Video jela, zelen bor”.

youtube printscreen

 

Marko Lav Gajić, Mirin i Goranov sin, rođen je 1998. godine u Los Anđelesu. Knjigu “Voli me više od svega na svijetu” Mira Furlan posvetila je svom jedincu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti