Najveća podrška u najtežim trenucima: Ko je tajanstvena Amra, supruga teško povređenog Rasima Ljajića

Najveća podrška u najtežim trenucima: Ko je tajanstvena Amra, supruga teško povređenog Rasima Ljajića

Autor: | 11/04/2022

0

Supruga Rasima Ljajića najveća je podrška nekadašnjem ministru

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd-Niš teže je povređen Rasim Ljajić, dok je njegov saputnik podlegao povredama, vest je koja je proteklog vikenda potresla javnost. 

Bivši ministar nalazi se u Kliničkom centru u Nišu i lekari kažu da je njegovo stanje za sada stabilno. Nad sudbinom Rasima Ljajića strepe brojni prijatelji, stranačke kolege, a pre svega porodica, supruga Amra, kao i njihovo dvoje dece. 

Pročitajte: Velika tragedija - Poginuo muž Nade Gogić, nekadašnja voditeljka ne odvaja se od ćerke, porodica u šoku (foto)

Profimedia

 

Iako je na političkoj sceni niz godina, malo je poznato da je gospodin Ljajić, pošto je u rodnom Novom Pazaru završio osnovnu školu i gimnaziju, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. 
I njegova supruga Amra je po zanimanju lekar, a nekadašnji ministar za rad i socijalna pitanja u vreme korone otkrio je da ima dodatnu vrstu pritiska.

‒ Moja supruga radi u bolnici na Bežanijskoj kosi kao kardiolog. Sada je cela ta bolnica u kovid-sistemu pa ljudi zovu da ih smestimo tamo, porodice onih koji su smešteni zovu da pitaju kako su njihovi, tamo dolaze porodice da vide kako su im rođaci. I tako po ceo dan. 

Rasim Ljajić, inače, u slobodno vreme piše pesme, mahom za ljude sa estrade koje poznaje, a među izvođačima su Halid Bešlić i Ana Bekuta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin