Optužnica srušila sve snove: Supruga Borisa Bekera očajna, šta će sada biti sa njom

Optužnica srušila sve snove: Supruga Borisa Bekera očajna, šta će sada biti sa njom

Autor: | 11/04/2022

0

Supruga Boris Bekera očajna 

Sud u Londonu proglasio je prošlog petka Borisa Bekera krivim po četiri tačke optužnice, i oslobodio ga za ostalih dvadeset. 

Slavnom nemačkom teniseru i nekadašnjem saradniku Novaka Đokovića preti sedam godina zatvora zbog skrivanja imovine od stečajnih upravnika u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, a tereti se i da je pri proglašenju bankrota 2017. utajio novac, teniske trofeje i ostale dragocenosti, kao i deonice u jednoj od kompanija.

Pročitajte: Ista otac - Ovo je ćerka Borisa Bekera, rođena je iz avanture za jednu noć (foto)

Profimedia

 

Boris Beker u najtežim trenucima ima podršku jedne posebne dame. Zove se Lilijan de Karvaljo. Jedan zgodan “kamen” o koji se spotakao pre nekoliko godina i koji ga je koštao braka sa Lili Kersenberg. Kako je objasnio sudiji, bankrot je objavio usred stresnog perioda kada su odlučili da se rastanu, ali su zbog sina nastavili da žive pod istim krovom, u kući u Londonu koju su iznajmljivali za 26.000 evra mesečno.

Pročitajte: Supurga Borisa Bekera pravo iz kreveta - Ovo sam želela da podelim sa vama (video)

Profimedia

 

Zgodna Lilijan rođena je pre četrdeset godina u Sao Tome i Prinsipeu, u Africi. Njen otac bio je ministar odbrane. Školovala se u Rimu i Londonu, ima tri fakultetske diplome, govori pet jezika i ne odvaja se od Borisa Bekera.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još