Rodila ih je surogat majka: Ćerke Sare Džesike Parker nisu više male, bliznakinje oduševile na crvenom tepihu

Rodila ih je surogat majka: Ćerke Sare Džesike Parker nisu više male, bliznakinje oduševile na crvenom tepihu

Autor: | 10/04/2022

0

Ćerke Sare Džesike Parker oduševile na crvenom tepihu

Zaboravite na Seks i grad i polemike da li je trebalo snimati nastavak ili bi bilo bolje da su nam glavne junakinje ostale u sećanju kao večno mlade. Sara Džesika Parker odlučila je da se malo makne od uloge kojom se urezala u kolektivno sećanje generacija i vrati se na “daske koje život znače”, na Brodvej, gde je još kao jedanaestogodišnja devojčica započela karijeru.

Pročitajte: Cena je prava sitnica, ali zaista - Keri Bredšo izdaje legendarni stan u Njujorku (foto)

Profimedia

 

Predstava je bila planirana za mart 2020, ali je korona sve pokvarila i otkazala premijeru. Pune dve godine komad “Plaza Suite” čekao je da “izađe” pred publiku, a kada je konačno odigran, bio je to prvorazredan umetnički događaj u Njujorku. Zvezde priče su Sara i njen suprug Metju Broderik u ulozi ne jednog, već tri bračna para, što duhovitu dramu čini posebno zanimljivom.

Pročitajte: Sara Džesika Parker iznenada prekinula snimanje serije, sa suprugom i ćerkama uživa na plaži

Getty Images

 

Na svečanoj premijeri SiDžejPi je blistala u gracioznoj kreaciji Prabala Gurunga, američkog dizajnera nepalskog porekla. Ali, kada su na crveni tepih kročili Džejms, Tabita i Merion, fotoreporteri su istog časa zaboravili i na zvezdu Seksa i grada, i na njenog supruga, i na činjenicu da su se posle duže vremena i glasina o razvodu pojavili zajedno. Džejms, student univerziteta Braun, nedavno je napunio 19 godina, dok bliznakinje, koje je na svet donela surogat-majka, u junu slave 13. rođendan.

Pročitajte: Zbogom detinjstvo - Suri Kruz slika je i prilika svoje majke, a s ocem Tomom Kruzom 10 godina nema kontakt (foto)

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti