Jedna od najlepših Beograđanki, na svadbi su im pokrali sve poklone: Prva Knezova supruga danas izgleda nestvarno (foto)

Jedna od najlepših Beograđanki, na svadbi su im pokrali sve poklone: Prva Knezova supruga danas izgleda nestvarno (foto)

Autor: | 07/04/2022

0

Prva supruga Nenada Kneževića Kneza je prelepa, godine još ništa ne mogu 

Za ćerku Nenada Kneževića Kneza Kseniju, jednu od članica grupe „Hurricane“, mnogi kažu da je talenat nasledila od oca, a lepotu od majke Nine. Ništa manje atraktivna nije ni njena dve godine mlađa sestra Andrea, s tim što ona ne voli da se eksponira u javnosti. 

‒ Ksenija je još kao trogodišnjakinja imala neverovatno izoštren sluh. Sa četiri godine pevala je zahtevne pesme Kristine Agilere i Maraje Keri. Bilo mi je jasno da je nasledila moj muzički gen ‒ govorio je pop pevač u intervjuu za HELLO! pre deset godina. 

Pročitajte: Ona je prva supruga Nenada Kneževića Kneza (foto)

Instagram

 

Tada je još bio u braku sa majkom svoje dece Ninom, i ništa nije nagoveštavalo razvod koji je usledio dve godine kasnije, 2013. 

‒ Putujem vikendom, radnim danima sam u Beogradu i imam vremena da se posvetim ćerkama, njihovom vaspitanju, školskim obavezama i željama. Supruga i ja se dopunjujemo, u našoj kući vlada demokratija. Sa majkom razgovaraju o ženskim temama, a pošto sam ja manje strog, kada treba da se ide na neku žurku ili da se napolju ostane duže, uvek pitaju mene ‒ otkrio je tom prilikom.

Luka Šarac

 

Prva supruga Nenada Kneževića Kneza lepotom je očaravala 

Nenad Knežević Knez i Nina Vukmanović, koja je važila za jednu od najlepših Beograđanki, venčali su se u novembru 1995. godine. Na svadbenom veselju, organizovanom u Zemunu, našli su se brojni predstavnici muzičke scene: Lepa Brena, Marina Tucaković, Aca Lukas... 

Ostalo je zabeleženo da su mladenci na svom venčanju pokradeni. Naime, Knez i Nina su sve poklone koje su dobili ostavili u automobilu koji je bio parkiran isped restorana, a dok je trajalo slavlje nepoznati lopov obio je auto i odneo sve što je našao.

Pročitajte: Ženi se Nenad Knežević Knez - Venčanje će biti originalno i otkačeno

Privatna Arhiva

 

Vest o razvodu, koja je odjeknula u javnosti 2013. godine, obrazložio je rečima: 

‒ Sa žaljenjem moram da kažem da je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – počeli smo da o istim stvarima mislimo nepopravljivo drugačije.

Poslednjih godina Knez je emotivnu sreću pronašao pored nove izabranice Tatjane, dok se o Nininom privatnom životu praktično ne zna ništa. Fotografije na društvenim mrežama svedoče da je još lepa.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin