Ana Štajdohar i Nikola Demonja neutešni, zadesila ih velika tragedija (foto)

Ana Štajdohar i Nikola Demonja neutešni, zadesila ih velika tragedija (foto)

Autor: | 22/03/2022

0

Ana Štajdohar i Nikola Demonja ceo svoj život posevetili su muzici, zato je danas za njih izuzetno težak i tužan dan. Bend Ane Štajdohar ostao je bez jednog člana, sjajnog gitariste Nebojše Nedeljkovića koji je nažalost preminuo. 

"E moj Ćelice… Počivaj u miru. Vidimo se jednog dana sigurno - napisala je u opisu zajedničke fotografije neutešna pevačica. 

Pročitajte: Pre godinu dana kupili su nekretninu iz snova - Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja sa sinom i ćerkom (foto)

"Ne znam šta da kažem…Godinama smo govorili da si ti bensedin svakome od nas, u svakoj situaciji. Voleli smo te zbog mnogo toga, i voleli smo te mnogo, Nebojša. Žao mi je što prema sebi nisi bio bolji, za mene si učinio više nego dovoljno, i ja dobro znam ko si ti bio, i takvog ću te zauvek i pamtiti. Kao na ovoj slici, u ovom jednom trenutku u večnosti u kom si bio naš Ćela.


Baš nam nedostaješ, već…

U miru mi počivaj, moj Ćelo", slomljen od bola napisao je Nikola Demonja. 

Pročitajte: Ana Štajdohar i Nikola Demonja za HELLO! otkrivaju srećne vesti - Kakav rolerkoster emocija

Od Nebojše se oprostio i Ivan Ivanović.

"Zbogom, burazeru moj dobri", napisao je Ivan, a brojni poznati u neverici i šoku primaju informaciju da ih je verni član benda Ane Štajdohar iznenada napustio. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti