Brak su sklopili u Parizu, kao i dogovor da se ne pojavljuju zajedno u javnosti: Ovo je supruga Srđana Predojevića (foto)

Brak su sklopili u Parizu, kao i dogovor da se ne pojavljuju zajedno u javnosti: Ovo je supruga Srđana Predojevića (foto)

Autor: | 12/03/2022

2

Supruga Srđana Predojevića je ona 

Voditelj Srđan Predojević nikada nije stavljao u prvi plan privatni život, pa ne čudi što je, kada je odlučio da se oženi, to učinio daleko od Beograda, kako bi izbegao medijsku „gužvu“. 

Dugogodišnju izabranicu, pravnicu Mirjanu Lazarević, 2014. godine poveo je na romantično putovanje u Pariz, gde su sklopili brak. 

Pročitajte: Upoznajte Anu - Suprugu Srđana Predojevića znate, a evo ko mu je rođena sestra

Andreja Damnjanović

 

Zanimljivo je da je par u to vreme već imao dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

‒ Spadam u one koji su se oženili nešto kasnije. Onog trenutka kada su ujaci, tetke i strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista svim mladim ljudima preporučujem da se kasnije venčaju. Tada postaju svesni sebe i drugih, imaju bolju moć procene kakav je ko ‒ poručio je u razgovoru za Story Srđan Predojević ubrzo posle venčanja. 

Pročitajte: Strašan udarac - Supruga Srđana Predojevića izgubila bebu u odmakloj fazi trudnoće

Andreja Damnjanović

 

Kada je izgovorio „da“, Srđan je imao 43, a njegova supruga godinu manje. Posle venčanja, vratili su se uobičajenim obavezama, a ostali su dosledni i stavu da se ne pojavljuju zajedno u javnosti.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin