Supruga Srđana Predojevića konačno u javnosti: Mirjanino pojavljivanje na crvenom tepihu privuklo mnogo pažnje (foto)

Supruga Srđana Predojevića konačno u javnosti: Mirjanino pojavljivanje na crvenom tepihu privuklo mnogo pažnje (foto)

Autor: | 07/11/2022

2

Supruga Srđana Predojevića Mirjana Lazarević vešto se skriva od medija i vodi miran i povučen život van javne scene. Svoju dugogodišnju izabranicu, pravnicu Mirjanu, 2014. godine Srđan je poveo na romantično putovanje u Pariz, gde su sklopili brak

Pročitajte: Intimna ceremonija u Ambasadi Srbije u Parizu - Ovako su Srđan Predojević i njegova tajanstvena Mirjana izgledali na venčanju (foto)

Privatna Arhiva

 

Zanimljivo je da je par u to vreme već imao dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

‒ Spadam u one koji su se oženili nešto kasnije. Onog trenutka kada su ujaci, tetke i strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista svim mladim ljudima preporučujem da se kasnije venčaju. Tada postaju svesni sebe i drugih, imaju bolju moć procene kakav je ko ‒ poručio je u razgovoru za Story Srđan Predojević ubrzo posle venčanja. 

Pročitajte: Neočekivano - Srđan Predojević rekao kraj, od sada će jutra dočekivati sa njom (foto)

Privatna Arhiva

 

Iako je suprugova najveća podrška Mirjana ne voli da se pretarano pojavljuje u javnosti, ali kada to učini privuče veliku pažnju medija. 

Tako je bilo i sinoć na crvenom tepihu godišnje proslave brenda Gorki list, gde se Srđan Predojević pojavio u pratnji supruge. 

Boško Karanović

 

Modno usklađeni i sigurni u sebe, Srđan i Mirjana pozirali su fotografima i pokazali da uprkos tome što se zajedno ne pojavljuju na brojnim gradskim događajima njihova ljubav je jača nego ikada. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (2)

Loading
Бабушка 11:01 08.11.2022
Odgovori

Сретно и нека деца расту у окружењу пуном љубави, поштовања и разумевања.

hellomagazin.rs hellomagazin