Cela porodica na okupu: Aca Lukas oženio sina, madenci plesali i plakali (foto)

Cela porodica na okupu: Aca Lukas oženio sina, madenci plesali i plakali (foto)

Autor: | 06/03/2022

0

Aca Lukas oženio sina

Lazar Vuksanović, najstariji sin Ace Lukasa, i njegova izabranica Ana, koja će se ubudućeprezivati Vuksanović, sklopili su brak, najpre u ckrvi Sabora srpskih svetitelja, a zatim i u restoranu u koji je došla matičarka.

Pročitajte: Tata nije uspeo da ode na Evroviziju, ali danas ima veliki razlog za slavlje! Pogledajte prve fotografije svadbe Lukasovog sina

ATA Images

 

Slavlje je počelo oko podne, kada je uži krug familije i prijatelja porodice Vuksanović stigao u crkvu na Karaburmi. Aca Lukas došao je u pratnji trubača koje je velikodušno “kitio” novčanicama.

Pročitajte: Svadba u nedelju - Sin je njegova kopija, a pogledajte kako izgleda snaja Ace Lukasa (foto)

ATA Images

 

Lazar i njegova sestra Miljana su deca folk zvezde iz prvog braka sa Svetlanom Cecom Vuksanović, sa kojom je i posle razvoda ostao u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Sonja je u životu Ace Lukasa ostavila neizbrisiv trag, a ovako izgleda njegova prva žena (foto)

ATA Images

 

Nakon svečane ceremonije mladenci su pred crkvom pozirali brojnim fotografima, a zatim je počelo slavlje. Uz muziku trubača prisutni su se uhvatili u kolo. Povela ga je mlada, koja je u drugom stanju, a među najveselijima bio je Andrej Vuksanović, koji je sa polubratom Lazarom, jako blizak.

Pročitajte: Mlada to nikako nije smela da učini - Jedna stvar na venčanju Sonje i Lukasa ukazala je da će do razvoda brzo doći (foto)

ATA Images

 

Andrej je vodio računa da sve protekne u besprekornom redu, pa se postarao i da snaja nesmetano igra u raskošnoj venčanici, dok joj je on džentlmenski pridržavao dug veo.

Na slavlju u restoranu okupilo se nekoliko stotina zvanica, među njima i brojne kolege Ace Lukasa.

Pročitajte: Biografija dostojna filma - Život Ace Lukasa uskoro na malim ekranima, evo ko će tumačiti glavnu ulogu

ATA Images

 

“Da dugo traju, budu srećni i zadovoljni kao u svakom braku. Što se budu više poštovali i voleli duže će da traju. Bitno da je sve čistog srca,” rekao je Saša Matić, koji je je odmah uzeo mikrofon i zapevao neke od svojih najvećih hitova.

ATA Images

 

Mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu “Ima li nade za nas”, koju im je otpevao mladoženjih otac, ne krijući sreću zbog velikog dana u životu svog sina.

ATA Images

 

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti