Sumnje više nema: Tanja Savić konačno otkrila pravu istinu o vezi sa gradonačelnikom Banjaluke

Sumnje više nema: Tanja Savić konačno otkrila pravu istinu o vezi sa gradonačelnikom Banjaluke

Autor: | 03/03/2022

2

Ljubavni život Tanje Savić pod budnim okom javnosti

Nakon što je počelo da se šuška da je u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, svaki korak Tanje Savić pomno se prati ne bi li se to i dokazalo.

‒ Mislim da je to više bila želja medija da konačno pronađem srodnu dušu, nekog ko će odgovarati meni i mom temperamentu. Posle svega što sam prošla i prilično ojačala, novinari su zaključili da mi treba neko jednako jak, pa su mi prikačili dotičnog. Nije mi smetalo, štaviše, bilo mi je simpatično – ispričala je Tanja za emisiju Premijera.

Pročitajte: Toliko je želela ćerku - Tanja Savić postaje mama po treći put?

Boško Karanović

 

Konačno, poznata pevačica odlučila je da otkrije kako zaista stoje stvari u njenom emotivnom životu.

‒ Istina je da dve godine nemam nikog, da sam sama. Niko mi sve ovo vreme nije privukao pažnju ili se nije potrudio da mi privuče pažnju. A ja sam spremna, i za ljubav i za pažnju – zaključila je Tanja.

Pročitajte: Posle dugogodišnjeg podstanarskog staža ima svoj dom - U ovom raju daleko od Beograda Tanja Savić živi sa sinovima (foto)

Boško Karanović

 

Komentari (2)

Loading
ana 09:23 04.03.2022
Odgovori

Bice da je bila trudna a da on to nije zeleo pa je abortirala i sad je on " doticni". Nije svesna da nekim izrazima sve otkriva, pogotovo ljhdima koji umeju psiholoski da analiziraju.

Vesna 10:48 04.03.2022
Odgovori

Ova žena je smešna! Umesto da se posveti svojoj maloletnoj deci koju je jedva vratila u Srbiju i provodi vreme sa njima, ona dozvoljava da o njoj svašta pišu i da to posle ta ista deca čitaju. Verovatno ju je "dotični" ostavio i neće da je ženi (kakvo iznenađenje!) pa sad govori da su joj ga "prikačili". Ona ako već hoće da nađe drugog čoveka, neka gleda ljude slične sebi a ne muškarce kojima je do juče trebala mama. Ima dvoje dece već. Šta će joj treće?

hellomagazin.rs hellomagazin