O njihoj ljubavi brujao je ceo svet: Jelena Janković nikada nije potvrdila vezu sa kolegom, iako je hemija bila očigledna (foto)

O njihoj ljubavi brujao je ceo svet: Jelena Janković nikada nije potvrdila vezu sa kolegom, iako je hemija bila očigledna (foto)

Autor: | 05/03/2022

0

Ljubav Jelene Janković navodno je bio njen kolega teniser

Zlatno doba našeg ženskog tenisa, koje davno nije bilo tako, obeležio je i jedan uzbudljiv meč na Vimbldonu. Učesnici su bili toliko simpatični, a publika se tako dobro zabavljala da se u Londonu o tome i danas priča.

Jelena Janković tada je imala 22 godine, bila je treća igračica sveta i kapiten naše teniske reprezentacije. Jedina je Srpkinja koja je podigla pehar na ovom gren-slemu, ali u miks-dublu. U tome joj je, tog leta 2007, pomogao partner, Škotlanđanin Džejmi Marej. Dok je njegov mlađi brat Endi osvajao turnire u singl konkurenciji on je bio ekspert za dubl.

Pročitajte: Porodila se i nestala - Jelena Janković konačno uslikana, kakva promena! (foto)

Getty Images

 

I Jelena je igrala dubl, mada se nije tako dobro snalazila. Kineskinja Li Na, sa kojom je najčešće nastupala, zbog povrede je otkazala meč u dubl finalu Vimbldona, pa je Jelena silom prilika bila slobodna. I kiša je imala svoju ulogu u osvajanju prestižne titule, jer je padala iz dana u dan i odlagala mešovite duele. To je iskoristio uporni Marej, koji je duže vreme nagovarao Jelenu da zajedno igraju u miks-dublu.

‒ „Zašto si mene odabrao? Odakle tolika želja da igraš baš sa mnom“, pitala sam ga. „Imaš mnogo boljih igračica za dubl od mene. Ja igram singl i uopšte ne poznajem pravila dubla“, pokušala sam na sve načine da mu objasnim da nisam za njega. Ali, nije vredelo. Mnogo tenisera me je pitalo da im budem partnerka u miks dublu, sve sam ih odbila, ali ni sad ne mogu da objasnim zašto sam Džejmiju rekla „da“ ‒ rekla je Jelena jednom prilikom.

Pročitajte: Ludo je volela zgodnog vaterpolistu, zbog raskida se ugojila 6 kilograma - Za bivšim dečkom Jelene Janković žene se i danas okreću (foto)

Getty Images

 

‒ Prvo smo trenirali, upoznavala sam ga kao igrača. Sve vreme smo se smejali. Džejmi je fin i dobar dečko, duhovit i zabavan, nikad mi nije bilo dosadno s njim. Slični smo, pa smo se odlično uklopili. Ne znam zašto sam izabrala Džejmija. Njegova mama bila je oduševljena, non-stop je ponavljala: „Mnogo su slatki kad igraju zajedno“. Zvali su me da dođem kod njih za Božić u Škotsku, ali još ne znam da li ću otići. Eventualno da igram egzibicioni meč. Mada, jedno je izvesno – ne želim dečka tenisera. Moj dečko mora da se bavi nekim drugim poslom, jer kad mi se završi sportski dan, želim s njim da pričam o drugim stvarima, a puno je toga što me interesuje.

Pročitajte: Zapanjiće vas luksut - Ovde stanuje Jelena Janković sa suprugom Brankom i ćerkom (foto)

Getty Images

 

Ljubav Jelene Janković danas je ugledni doktor

Jelena je kasnije ipak izabrala jednog sportistu, zgodnog crnogorskog vaterpolistu Mlađana Janovića. Ljubav je dugo trajala, ali – nije izdržala. Danas je Džej Džej u vezi sa uglednim beogradskim doktorom Brankom Baraćem, sa kojim je prošlog aprila dobila ćerku.

Petar Đorđević

 

Vratimo se simpatičnom Škotu... Džejmi Marej nije krio da mu se sviđala naša teniserka.

‒ Između nas je jednostavno kliknulo. Bilo je tu neke „hemije“, uživali smo u flertu. Pošteno je reći da postoje obostrane simpatije, ali ne bih išao tako daleko da kažem da sam zaljubljen u nju. Sjajno je što ima sličan smisao za humor kao ja, a to ranije nisam prepoznavao kod žena. Mi volimo da se šalimo na račun onog drugog, ali tako da to ne shvatamo uvredljivo. Ona je atraktivna i fina devojka.

Pročitajte: Jelena Janković rodila ćerku pre šest meseci, a zbog njenog imena digla se velika prašina

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti