Fotoaparat je njeno oružje, a vešto se od njega krije: Ovo je Dea, starija ćerka Svetozara Cvetkovića (foto)

Fotoaparat je njeno oružje, a vešto se od njega krije: Ovo je Dea, starija ćerka Svetozara Cvetkovića (foto)

Autor: | 28/02/2022

0

Ćerka Svetozara Cvetkovića veoma liči na slavnog oca

Tačno je da svi moji intervjui zvuče kao saopštenja, ali dobro, ljudi tako pišu jer ja neću da dajem podatke o sebi ‒ izjavio je Svetozar Cvetković davne 1999. godine.

U međuvremenu se ništa nije promenilo. Priznati glumac nije postao ništa rečitiji pred sedmom silom, a nije se oglasio ni povodom vesti da se razvodi od supruge Jelene Đokić, sa kojom je proveo 16 godina. U braku su dobili dvoje dece, ćerku Klaru i sina Luku.

Pročitajte: Glumica se oglasila posle vesti o razvodu - Jelena Đokić objavila sliku sa venčanja (foto)

Marko Cvetković

 
 

U vreme kada je dao intervju s početka teksta Svetozar Cvetković bio je na funkciji upravnika Ateljea 212 i živeo u malom stanu sa suprugom Dankom i ćerkom Deom. O njima je govorio posredno, spominjući svoje roditelje koji su, pre nego što je njegov otac preminuo prošle godine, zajedno poživeli šest decenija.

‒ Detinjstvo mi je bilo lepo i prijatno. Bio sam ušuškan u ljubavi svojih roditelja. Voleo bih da se tako i moja ćerka oseća među svojim roditeljima ‒ poručio je.

Pročitajte: 20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom - Ljubavna priča Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić je neverovatna

Instagram

 

Ćerka Svetozara Cvetkovića ima trideset godina i kako kažu upućeni likom podseća na poznatog oca. U medijima se ne eksponira, a Svetozar tu odluku razume i poštuje.

‒ Ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost. Držim je van toga. Sve ono što je njeno, neka bude samo njeno ‒ šturo je poručio Svetozar Cvetković govoreći o najstarijoj ćerki koja se uspešno bavi fotografijom.

Pročitajte: Bila je beba kada je izgubila oca, a onda je njena majka donela odluku života - Upoznajte Milu, ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti