Prelepa Dea! Posle bračnog brodoloma Svetozaru Cvetkoviću ona je najveća podrška FOTO

Prelepa Dea! Posle bračnog brodoloma Svetozaru Cvetkoviću ona je najveća podrška FOTO

Autor: | 06/04/2023

0

Ćerka Svetozara Cvetkovića privukla poglede na premijeri

Svetozar Cvetković (64) i Jelena Đokić (45) razveli su se prošle zime posle 16 godina braka, a u prijateljskim odnosima ostali su prvenstveno zbog ćerke Klare i sina Luke.

Pročitajte: Kalina Kovačević otkrila istinu o RAZVODU roditelja - Ne želimo senzaciju, imajte poštovanja prema njihovim godinama

Jakov Simović

 

Bračni brodolom glumačkog para zatekao je javnost, a Cvetković je jednom prilikom otkrio svoje viđenje stvari.

„Iza svakog ćoška te čeka poneka cipela koja može da te saplete, pogotovo što se tiče glumica. Biti glumac i glumica su potpuno dve različite profesije, to su potpuno dva različita načina života“, istakao je Svetozar.

Bivše supružnike poslednji put zajedno smo videli na sahrani njihovog kolege Branka Cvejića, a onda je svako krenuo svojim putem i u javnosti se više nisu pojavljivali u paru.

Pročitajte: Pričalo se da su se neslavno rastali, da biju bitku za imovinu - Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno (foto)

Ata Images

 

Jelena je gotovo nestala sa medijske mape, dok smo Svetozara pre neki dan videli na premijeri  predstave „Očevi i oci“ i to u društvu ćerke Dee koju je dobio u prvom braku sa suprugom Dankom.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images