Mali stan na osmom spratu bez terase zvali su golubarnik: Porodica Goce Tržan živela je teško, majci i ocu duguje sve (foto)

Mali stan na osmom spratu bez terase zvali su golubarnik: Porodica Goce Tržan živela je teško, majci i ocu duguje sve (foto)

Autor: | 25/02/2022

0

Roditelji Goce Tržan njen su najveći oslonac

Ma koliko godina imali i bez obzira na to šta smo ostvarili u životu, dokle god su nam roditelji živi mi smo deca, narodna je mudrost koja se prenosi s kolena na kolena. 

Da u tome ima istine veruje i Goca Tržan, koja sa pratiocima na društvenim mrežama često podeli fotografije na kojima je u naručju majke Roksande ili oca Antona

Pročitajte: Preminula majka Viki Miljković, pevačica neutešna - Ova bol se ne može opisati

„Kad pronađem ovakve slike iz detinjstva, pomislim na to koliko smo nesvesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo srećni što ih imamo u životu da nam pomognu u odgajanju naše dece“, napisala je popularna pevačica uz crno-belu fotografiju na kojoj je sa mamom. 

Instagram

 

Ovo su roditelji Goce Tržan

‒ Kad bih mogla da se vratim unazad. Ali ne mogu i zato se trudim da budem zahvalna na tome što i dalje imam žive i zdrave roditelje, što Lena ima baku i deku koji su tu za nju, što mogu da ih zagrlim i pokažem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo detinjstvo koje su mi pružili. Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu – zažalićete ‒ poručuje Goca, koja se ne ustručava da roditeljima i javno uputi reči ljubavi. 

„Nekada davno, moj tata Toni, šmekerčina, i ja. Volim te, tata“, napisala je u Instagram objavi.

Pročitajte: Goca Tržan saopštila tužnu vest - Odustala sam, nije uspelo, nemojte da me sažaljevate

Instagram

 

Uvek krajnje iskrena, Goca Tržan nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

‒ Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine ‒ ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pevačica na pop-sceni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin