Aleksej Bjelogrlić iznenadio, ovo ni njegovom ocu nije pošlo za rukom sa 22 godine (foto)

Aleksej Bjelogrlić iznenadio, ovo ni njegovom ocu nije pošlo za rukom sa 22 godine (foto)

Autor: | 09/02/2022

2

Aleksej Bjelogrlić od popularnog oca Dragana nije nasledio samo „zvučno“ prezime, već i harizmu i šarm, a pre svega dar za glumu.

Iako će u aprilu napuniti tek 22 godine, već sada se može pohvaliti zavidnim stažom, budući da je pred kamere stao kao desetogodišnjak, u filmu „Montevideo, Bog te video“, gde je igrao mladog Tirketa. Kasnije smo ga gledali u serijama „Žigosani u reketu“, „Senke nad Balkanom“ i „Južni vetar“. 

Pročitajte: Žene će poskočiti od sreće - Stižu prelepe vesti od Alekseja Bjelogrlića, euforija raste

Nebojša Babić

 

Ne može se sporiti da je uz oca, koji mu je poveravao manje uloge u svojim projektima, imao odličan start, ali ne treba zanemariti ni to da je Aleksej zahvaljujući svom talentu upisao Fakultet dramskih umetnosti, ali i da je od prošlog leta stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde ide iz premijere u premijeru. 

Pročitajte: Gorda i prelepa - Kada se ona pojavila sa sahrani Marka Živića svi su zanemeli, dugo je nije bilo u javnosti

Nebojša Babić

 

Bilo kako bilo, ako jednog dana odluči da odustane od glumačkog poziva, „rezervno“ zanimanje uvek ga čeka. Odavno je naučio kako da opušteno pozira pred kamerama, a s obzirom na atraktivan izgled, karijera uspešnog modela mu je zagarantovana.

Nebojša Babić

 

 

Komentari (2)

Loading
Vlada M. 09:21 11.02.2022
Odgovori

Da nije tatin sin, malo morgen bi on dobijao uloge, I postao glumac. Ne vredjajte nam inteligenciju. I ne morate pisati hvalospeve. Ogadiste nam pozorista, serije, filmove. Gde god glumi ovaj balavac ,one manipulatotke Milene Radulovic uopste ne gledam, veliki broj ljudi izbegava da gleda bilo sta gde yatine spododbe ucestvuju na silu.

Dragan 18:48 12.02.2022
Odgovori

Od druge godine clan JDP-a.Ma daj,nemojte me ...... Upisao FDU pa bas kod Peleta.Svaka mu cast.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još