Vest da se razvode šokirala je sve: Bivši muž Aleksandre Jeftanović i dalje je veliki zavodnik, žene ga obožavaju (foto)

Vest da se razvode šokirala je sve: Bivši muž Aleksandre Jeftanović i dalje je veliki zavodnik, žene ga obožavaju (foto)

Autor: | 08/02/2022

1

Bivši muž Aleksandre Jeftanović i danas je veliki zavodnik 

Početkom dvehiljaditih Aleksandra Jeftanović bila je na vrhuncu popularnosti, sa bogatom televizijskom karijerom iza sebe. Ipak, kada je započela romansu sa uspešnim rukometašem Ognjenom Kajganićem, bez imalo dvoumljenja okrenula je leđa kamerama kako bi bila uz svog muškarca koga su najbolji evropski rukometni klubovi želeli u svojim redovima.

Pročitajte: Sušta suprotnost popularnoj voditeljki - Bivši muž Aleksandre Jeftanović sada ljudi nju (foto)

Luka Šarac

 

Neko vreme živeli su u Sloveniji, put ih je vodio u Madrid, da bi se na kraju vratili u Beograd. 

‒ Ne mogu sebe da zamislim da ne radim. Probala sam. Kad sam se udala, sa suprugom sam otišla u inostranstvo, ali nisam mogla bez posla, kao ni bez prijatelja ‒ priznala je svojevremeno. 

Andreja Damnjanović

 

Aleksandra i Ognjen venčali su se u tada popularnom beogradskom restoranu, u centru grada, gde je došla matičarka. Slavlju su prisustvovali malobrojni prijatelji, kolege i članovi porodice, a fotografije sa te ceremonije nikada nisu dospele do javnosti.

Bivši muž Aleksandre Jeftanović o razvodu nikada nije javno pričao

Taman kada se činilo da su sve kockice došle na svoje mesto, i da konačno mogu da se opuste i uživaju i u braku, i u gradu koji im toliko znači, stigla je vest da je braku kraj.

O razlozima rastanka ni Aleksandra, a ni Ognjen nikada nisu govorili. Tiho i dostojanstveno svako je krenuo na svoju stranu. 

Imajući u vidu da je ubrzo potom započeo vezu sa Marijom Kilibardom, sa kojom se i verio, mediji i danas pišu da su Ognjenova slaba tačka bile crnokose voditeljke.

Pročitajte: Bivši muž Aleksandre Jeftanović uplovio u novu vezu (foto)

Arhiva Hello!

 

Demantovao ih je tako što je za drugu suprugu izabrao odbojkašicu Ivanu Đerisilo, sa kojom je dobio sina i ćerku. 

Petar Đorđević

 

Bračnu sreću pronašla je i Aleksandra Jeftanović. Njen izabranik je advokat Aleksandar Švraka, kome je rodila ćerku Anu i sina Aleksu

Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić

 

 




 

Komentari (1)

Loading
Iva 23:24 07.09.2022
Odgovori

A najjača je njena top laz o duzini veze sa Kajganicem 10godina? Ajajaj

hellomagazin.rs hellomagazin