Najskuplji srpski fudbaler ikada Dušan Vlahović priznaje: Roditeljima bih sve dao, dovoljno mi je da imam za garderobu i da odem na more

Najskuplji srpski fudbaler ikada Dušan Vlahović priznaje: Roditeljima bih sve dao, dovoljno mi je da imam za garderobu i da odem na more

Autor: | 03/02/2022

0

Dušan Vlahović uspeo je što nijedan drugi srpski fudbaler nije 

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović u žižu javnosti dospeo je posle objavljivanja informacije da je iz „Fiorentine“ prešao u „Juventus“ za neverovatnih 82 miliona i tako ostvario najveći transfer u istoriji srpskog fudbala.

Prethodni rekord držao je Luka Jović, kome je „Real“ platio šezdeset miliona evra da bi napustio „Ajntraht“.

Pročitajte: Da li će Dušan Vlahović uspeti što nijedan srpski fudbaler nije

Luka Šarac

 

Iako deluje da je u životu Dušana Vlahovića, koji ima samo 22 godine, sve išlo lepo i lako, to je daleko od istine. U intervjuu koji je prošlog leta dao za magazin HELLO! iskreno nam je pričao o danima koje je sam provodio u Italiji, pateći za porodicom koju je ostavio u Beogradu.

‒ Jako sam vezan za roditelje i mlađu sestru, nju možda i najviše volim. Istina je da nisam imao obično detinjstvo. Propustio sam neke ekskurzije, izlaske sa društvom i slične stvari, ali ne žalim ni za čim. Znam cilj koji želim da ostvarim i idem ka tome.

U najtežim trenucima karijere, a dve situacije su bile „prelomne“, uz Dušana su bili samo roditelji i dva druga.

‒ Pamtim ko mi je okrenuo leđa, ali i ko mi je pružio ruku podrške ‒ bio je jasan.

Luka Šarac 

 

Dušan Vlahović - Poslušao sam majčin savet 

Iako je od najranijeg detinjstva pokazivao izuzetan sportski talenat, Dušanova majka zauzela je čvrst stav: prvo škola, pa fudbal. Otac je, kako nam je otkrio, imao više razumevanja, ali je deklarativno bio uz majku, da ne bude – ona priča jedno, on drugo.

‒ Znao sam da će mi on uvek progledati kroz prste. (smeh)

Zanimljiv je podatak da je, trenutno najplaćeniji fudbaler Evrope, posle završetka osnovne škole sa odličnim uspehom, upisao srednju medicinsku.

‒ Moja mama, koja je medicinski radnik, posavetovala me je da krenem tim putem. Mada, zaista je bilo uživanje ići u školu koju pohađaju mnoge devojke. Barem tu jednu godinu, dok sam mogao redovno da pratim nastavu. Kasnije sam se zbog obaveza prebacio na privatno školovanje.

Pročitajte: Fudbaler Dušan Vlahović priznaje - Ne bih imao ništa protiv da budem mlad otac

Luka Šarac

 

Dečko, koji je praktično na pragu života postao ozbiljno bogat, prvu platu zaradio je sa 15 godina.

‒ Do mog punoletstva novac su primali roditelji. Tako i treba da bude. Sve bih im dao jer oni zaslužuju samo najbolje. Meni je ionako dovoljno da imam za garderobu i da odem na more ‒ skromno je dodao.

Naočiti Dušan Vlahović, visok skoro dva metra, i ranije je privlačio pažnju ženskog sveta, a sada je sasvim sigurno prvi na listi devojaka koje maštaju o udaji za fudbalera.

‒ Brak je nešto što se ne planira. Može da se desi za šest meseci, ali i za deset godina. Iskreno, ne bih imao ništa protiv da budem mlad otac ‒ priznao je. 

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti