Isti majka: Seka Sablić prvi put u javnosti sa sinom (foto)

Isti majka: Seka Sablić prvi put u javnosti sa sinom (foto)

Autor: | 28/01/2022

0

Sin Seke Sablić prvi put pojavio se sa majkom na televiziji 

Iako će u junu proslaviti 79. rođendan, legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić radi bez predaha. U subotu, 29. januara, na sceni novootvorenog Jevrejskog kulturnog centra „Oneg Šabat“ premijerno će odigrati predstavu „Gospođa Roza“, u kojoj igra naslovnu ulogu. 

Kuriozitet vesti je da je predstavu režirao njen sin jedinac Stefan Sablić. Tim povodom njih dvoje gostovali su kod Nataše Miljković u emisiji „Novi dan“. 

Pročitajte: Da ga sretnete na ulici odmah biste pogodili ko mu je majka - Ovo je sin Seke Sablić (foto)

N1 printscreen

 

Čak i da ih ne povezuje isto prezime, fizička sličnost među njima toliko je izražena da se već na prvi pogled može zaključiti da su majka i sin. 

Kada je diplomirao pozorišnu režiju, Stefan Sablić nastavio je školovanje na univerzitetu u Tel Avivu, a neko vreme je radio i u „Linkoln centru“ u Njujorku. 

Sin Seke Sablić ponosni je otac dva dečaka 

Na voditeljkino pitanje da li se izjava Seke Sablić da poštuje hijerarhiju u pozorištu, odnosno reč reditelja, odnosi i na saradnju sa sinom, Stefan je uz smeh odgovorio:

‒ Ne mogu da kažem da se ne meša, ali to čini na neki dobar način. I meša se, i ne meša se.

Pročitajte: Seka Sablić prvi put o emotivnom susretu sa Tomom Zdravkovićem - Otišla sam na oproštajno veče, umirao je (video)

N1 printscreen

 

‒ Istinu govori, nije da me vadi ‒ podržala ga je majka. I pojasnila:

‒ Iskreno ću reći, ja sam bila drugačija. Ranije sam se nepristojno mešala, do te mere da me je, recimo, Egon Savin izbacivao sa proba. Ali, sada to ne radim. Nikad se ne bih mešala u rad reditelja. Eto, i to je jedan put kad čovek sazri.

Četrdesetpetogodišnji Stefan je otac dva dečaka, a Seka ne krije da vreme najradije provodi sa unucima koji je čine beskrajno srećnom i uvek joj izmame osmeh.

Dušan Petrović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti