Otkriveno ko je dečko Maše Terzić sa kojim čeka bebu, par isplanirao venčanje na tajnoj lokaciji

Otkriveno ko je dečko Maše Terzić sa kojim čeka bebu, par isplanirao venčanje na tajnoj lokaciji

Autor: | 27/01/2022

0

Dečko Maše Terzić je beogradski biznismen

Ćerka Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, nedavno je obradovala porodicu vešću da čeka bebu. Ipak, Maša Terzić javnosti ne želi da otkrije ko je misteriozni muškarac sa kojim, prenose beogradski mediji, ima velike planove.

Pročitajte: Porodica nikad srećnija, Maša Terzić trudna!

Ata Images

 
 

Kako saznaje Alo!, izabranik Mašinog srca je biznismen iz Beograda koji ne želi da se eksponira, a kako bi sačuvali privatnost, par planira da se venča van Srbije.

‒ Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi sa dečkom koji voli privatnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje zajedničke fotografije i ne otkriva njegov identitet – otkriva sagovornik pomenutog lista i dodaje:

‒ Maša je u drugom stanju dva i po meseca, a srećne vesti obradovale su obe porodice.

Pročitajte: Isplivali svi detalji - Evo kada će se Maša Terzić poroditi i kog je pola beba

Instagram

 

Ćerka Zvezdana Terzića i njen partner uveliko planiraju venčanje, koje će, za razliku od svadbe mašinog brata Kostadina, biti upriličeno van Srbije.

‒ Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da par izgovori sudbonosno „da“ u intimnom krugu koji ne broji više od pedeset zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca ‒ navodi izvor, koji dodajte da će se Maša poroditi van Srbije.

Pročitajte: Da li je dečko Maše Terzić zgodniji od Veljka Ražnatovića? (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti