Otac Anje Alač stao na ludi kamen: Bivši muž Vesne Čipčić oženio našu poznatu rediteljku

Otac Anje Alač stao na ludi kamen: Bivši muž Vesne Čipčić oženio našu poznatu rediteljku

Autor: | 05/01/2022

1

Udala se Milica Kralj nakon 12 godina ljubavi

Nova 2022. godina tek što je počela, a Milica Kralj već može da se pohvali lepim vestima. “Mi smo se venčali”, napisala je pozorišna rediteljka u opisu fotografije na kojoj je sa suprugom, glumcem Aleksandrom Sašom Alačem.

Odlazak pred matičara kruna je njihove 12 godina duge ljubavi, o kojoj nikada nisu pričali javno. Mlada je za najvažniji dan u životu svake žene izabrala srebrnu haljinu i sandale, dok je njen izabranik obukao klasično crno odelo.

Pročitajte: Ponosna baka Vesna Čipčić uz trubače i brojne goste slavila rođenje unuka, Nataša Ninković i Vesna Trivalić najveselije (foto)

Twitter

Romantični par je za prvu zajedničku fotografiju, nakon stupanja u brak, izabrao klupu ukrašenu u duhu novogodišnjih praznika, sa zelenilom i šarenim ukrasima. Osmesi na njihovim licima, više od reči, svedoče o zajedničkoj sreći.

Inače, zanimljiv je podatak da je Aleksandrovu ćerku Anju Alač, nedavno, nakon predstave “Kad su cvetale tikve”, na sceni Beogradskog dramskog pozorišta zaprosio emotivni partner Andrej Josifovski sa kojim ima sina.

Pročitajte: Ćerka Vesne Čipčić blista - On je osvojio srce Anje Alač (foto)

Instagram

 

Po svemu sudeći “sezona venčanja” u porodici Alač tek je krenula.

Komentari (1)

Loading
Vortex 17:02 07.01.2022
Odgovori

Potpuno je degutantno da u okviru ovog teksta objavie Vesninu i Anjinu sliku, aman!

hellomagazin.rs hellomagazin