Raskid sa princem Aleksandrom Karađorđevićem pratile su skandalozne glasine: Ljubavna priča Dunje Kusturice nije bila bajka

Raskid sa princem Aleksandrom Karađorđevićem pratile su skandalozne glasine: Ljubavna priča Dunje Kusturice nije bila bajka

Autor: | 18/01/2022

0

Ćerka Emira Kusturice krenula je stopama slavnog oca. Studirala je istoriju umetnosti na „Sorboni“, diplomirala je dramaturgiju, a poslednjih godina je selektor festivala „Kustendorf“.

Dunja se u javnosti retko pojavljuje i o njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da se pre nekoliko godina zabavljala sa Aleksandrom III Karađorđevićem, zbog čega su je upoređivali sa Kejt Midlton.

Pročitajte: Ljubav iz mladalačkih dana krunisana posebnom medaljom - Ovo je Maja, supruga Emira Kusturice (foto)

Veza sa princem trajala je kratko, a raskid su pratile nimalo prijatne glasine.

Kako su mediji tada izveštavali, kamen spoticanja bile su Aleksandrove eksplicitne fotografije koje su dospele u javnost, preko čega Dunja nije mogla da pređe.

Pročitajte: Strast prema avanturi nasledila od oca - Ona je ćerka Jovana Memedovića (foto)

Guliver Getty Images

 

Ćerka Emira Kusturice nikada nije govorila o ljubavi sa sinom prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, ostavši posvećena svom umetničkom radu, koji će joj, uvereni su mnogi, doneti veliku karijeru.

‒ Odrastajući uz roditelje umetnike i brata Stribora, imala sam mnogo toga da naučim. Bilo je veoma poučno ‒ rekla je Dunja jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti