Kakvo telo! Pamtite li kumu Ane Ivanović, pogledajte kako ona danas izgleda (foto)

Kakvo telo! Pamtite li kumu Ane Ivanović, pogledajte kako ona danas izgleda (foto)

Autor: | 17/01/2022

1

Kuma Ane Ivanović oduševljava 

Miroslava Najdanovski tri puta je predstavljala Srbiju na „Olimpijskim igrama“. Rođena je pre 34 godine u Zrenjaninu, ne tako davno bila je jedna od naših najuspešnijih plivačica i bliska je prijateljica Ane Ivanović.

Pročitajte: Razočarala si, više ga ne poznaješ, zašto ćutiš - Ana Ivanović na žestokom udaru Novakovih fanova

Instagram

 

I ne samo to. Kada je nekadašnja teniska zvezda 2016. godine u Veneciji izgovarala sudbonosno „da“ Bastijanu Švajnštajgeru, svedok joj je bila upravo Minja Najdanovski. Ni jedna ni druga ne govore previše o svom kumstvu i prijateljstvu i taj zavet ćutanja nikada nisu prekršile. Inače, počele su intenzivnije da se druže tokom „Olimpijskih igara“ u Pekingu na kojima su obe učestvovale.

Instagram

 

Kuma Ane Ivanović njena je velika podrška 

Bivša plivačica na „Instagramu“ ponekad objavi fotografiju koja „odaje“ ako ne vreme, onda bar mesto gde su se našle. Pošto Ana tek povremeno svrati u Beograd da poseti porodicu, viđaju se uglavnom u inostranstvu. Tako smo nailazili na njihove zajedničke slike iz različitih svetskih destinacija i metropola kao što su Njujork ili Čikago, u kome je Ana neko vreme živela sa Bastijanom.

Pročitajte: Nevolje u raju - Svekar i svekrva Ani Ivanović zadaju velike muke, Bastijan između dve vatre

Instagram

 

Na popularnoj društvenoj mreži možemo da vidimo i da je Anina kuma jedna izuzetno zgodna žena

Instagram

 

Uostalom, to nije ništa čudno ‒ ipak je Minja provela dobar deo života u bazenu, a plivanje je sport koji savršeno kleše telo.

 

 

Komentari (1)

Loading
Dusica 12:51 17.01.2022
Odgovori

A kakav tek nos ima....a kakve tek grudi nema. Vasim glupostima nema kraja. Vi od zena pravite objekte bez ikakve vrednosti.

hellomagazin.rs hellomagazin