Boris Džonson u 57. sedmi put tata: Britanski premijer ponosno pokazao ćerkicu Romi

Boris Džonson u 57. sedmi put tata: Britanski premijer ponosno pokazao ćerkicu Romi

Autor: | 16/01/2022

1

Boris Džonson postao otac, upoznajte Romi

Britanski premijer Boris Džonson u decembru je po sedmi put postao otac. Njegova supruga Keri na svet je donela devojčicu koja će, kako stvari stoje, od malih nogu biti dobro upućena u visoku diplomatiju, a možda ga jednog dana nasledi i u Dauning stritu. Naime, njen tata je preko video-poziva ćaskao sa Laurom Maunt, predvodnicom tima koji brine o vakcinaciji stanovništva. I u vreme praznika želeo je da zna kakva je situacija na terenu, budući da Ujedinjeno Kraljevstvo iz dana u dan broji sve više zaraženih.

Pročitajte: Sin Borisa Džonsona ukrao šou na Samitu G7, Vilfred je isti tata (foto)

Profimedia

 

U nekom trenutku u razgovor se uključila Keri, Džonsonova asistentkinja, a pridružila im se i beba Romi koju očigledno nije imao ko da čuva. Idiličan portret srećne porodice upotpunio je ljubimac Dilan, mada njega, kao što vidimo, stanje u zemlji ne interesuje previše. Nedostaje samo sin Vilfred, koji u aprilu puni dve godine.

Pročitajte: Supruga Borisa Džonsona mlađa 23 godine, tajno venčanje iznenadilo čak i najbliže

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Pera ložač 18:32 16.01.2022
Odgovori

Pa eto o njihovom kredibilitetu uvek su u rukama neke špijunske službe da ih ucenjuju jer su kompromitovani do zla boga,, ne radiš li to smena ili objavićemo ti to i to,, itd itd da ima mozak ko ga je glasao taj bi ga smenio-li oženio ženu ćerka da mu bude,, pedofil,, i šta reći kako takvi bolesni umovi mogu normalno voditi narod

hellomagazin.rs hellomagazin