Oženio se britanski premijer: Supruga Borisa Džonsona mlađa 23 godine, tajno venčanje iznenadilo čak i najbliže

Oženio se britanski premijer: Supruga Borisa Džonsona mlađa 23 godine, tajno venčanje iznenadilo čak i najbliže

Autor: | 31/05/2021

1

Oženio se Boris Džonson, izabranica britanskog premijera mlađa 23 godine 

Velika Britanija uvek je imala autentične osobe na poziciji premijera. Setimo se samo Vinstona Čerčila ili harizmatične Margaret Tačer. Međutim, u novije doba niko nije kontroverzniji i spremniji na iznenađenja od Borisa Džonsona. On je prvi predsednik vlade Ujedinjenog Kraljevstva u poslednjih dvesta godina koji se oženio dok je na funkciji. Da, dobro ste čuli – oženio se.

Guliver Getty Images

 

Džonson i njegova izabranica Keri Simonds venčali su se na tajnoj ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji u Londonu ovog vikenda, potvrdio je portparol Dauning strita. Veliko slavlje održaće se narednog leta kad prođe opasnost od pandemije. Svadbi je prisustvovalo tridesetak gostiju, koji su, inače, pozvani u poslednji čas. Naime, prema trenutnim kovid-pravilima u Engleskoj, to je maksimalan broj ljudi koji može da se okupi na venčanju.

Pročitajte: Boris Džonson ima 56 godina, izborio se sa koronom i nikada se nije bolje osećao

Kako navodi „BBC“, ni viši zvaničnici vlade nisu znali za događaj. U subotu oko pola dva, prisutni vernici bili su zamoljeni da napuste katedralu, ali im nije objašnjeno zbog čega. Prva je stigla tridesettrogodišnja Keri, u beloj haljini atinskog kreatora Hristosa Kostarelosa, a premijer je došao pola sata kasnije u limuzini. U subotu uveče pojavile su se fotografije muzičara dok su napuštali zgradu u Dauning stritu, što znači da je slavlje održano u kući u kojoj Džonson stanuje dok je na poziciji predsednika vlade.

Guliver Getty Images

 

Oženio se Boris Džonson -  Lepa Simonds premijeru je podarila sina 

Simonds je radila u pres-službi njegove Konzervativne stranke, a 2012. bila je angažovana u kampanji kada je Džonson ponovo izabran za gradonačelnika Londona. Mediji su ih prvi put doveli u vezu početkom 2019. Ubrzo je Keri priznala da se verila sa 23 godine starijim političarom, a prošlog aprila na svet je donela njihovog sina Vilfreda.

Džonson iza sebe ima dva braka i iz njih četvoro dece. Izbegava da govori o privatnom životu i toliko insistira na tajnovitosti da je iz Dauning strita potvrda o venčanju stigla tek sutradan.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja 10:32 01.06.2021
Odgovori

Boris zna da politicka igra pLandemija gripa Korone nece proci, jer nije izmisljena da prodje.

Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti