Tužnim povodom zajedno u javnosti: Vesna Trivalić grca u suzama, suprug Nenad čvrsto je drži

Tužnim povodom zajedno u javnosti: Vesna Trivalić grca u suzama, suprug Nenad čvrsto je drži

Autor: | 20/11/2023

0

Vesna Trivalić sa suprugom ispratila Žarka Lauševića

Od Žarka Lauševića danas se oprostio ceo srpski glumački esnaf. Poslednju počast odale su mu brojne kolege, niko nije mogao da zauzda emocije kada se na komemoraciji začuo Arsenov „Odlazak”, a pred kremaciju tužna balada iz „Sivog doma”, „Sve što želim u ovom trenutku”.

I Vesna Trivalić bila je neutešna. Slavna glumica sa Žarkom je više puta delila scenu i ekran, između ostalog u filmovima „Braća po materi” i „Oktoberfest”.

Ata Images

 

Slomila se dok je pratila kolegu koji joj je bio i veliki prijatelj, od bola je jedva stajala na nogama. Razumeli su se bolje od brata i sestre, otkrila je jednom prilikom Vida Ognjenović.

Čvrsto je držala za ruku Irfana Mensura i supruga Nenada Pandurovića. Vesnu retko viđamo u javnosti, a još ređe, gotovo nikad, u društvu markantnog doktora za koga se udala 2006. godine.

Pročitajte: Evo zašto nije služeno opelo Žarku Lauševiću - Glumac ispraćen uz najtužniju pesmu iz kultne serije

Iako je jedna od omiljenih glumica na ovim prostorima, ne voli da eksponira privatni život.

Ata Images

 

Zbog ljubavi prema Nenadu, inače uglednom plastičnom hirurgu, Vesna se svojevremeno odselila u Dubai.

Imaju sina Nikolu, danas vrlo uspešnog mladog gospodina koji je završio prestižne škole i upisao englesku književnost na Univerzitetu u Edinburgu.

Pročitajte: Sahranjen Žarko Laušević - Neutešna porodica, crvene i bele ruže, reka glumaca i muk koji odjekuje

Vesna poslednjih godina ponovo snima u Srbiji, u njenoj maestralnoj glumi možemo uživati i gledajući je u pozorištu, ali porodica joj je na prvom mestu.

Ata Images

 

- Važno mi je da su mi uvek tu muž i dete, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene – izjavila je jednom, ukratko.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images