Želela je da ga upozna sa drugaricom, a onda su se zaljubili jedno u drugo: Ona je više od dve decenije supruga Slobodana Šarenca

Želela je da ga upozna sa drugaricom, a onda su se zaljubili jedno u drugo: Ona je više od dve decenije supruga Slobodana Šarenca

Autor: | 08/01/2022

2

Supruga Slobodana Šarenca njegova je podrška više od dve decenije

Omiljeni sportski komentator, Slobodan Šarenac, zaštitno lice Radio-televizije Srbije, duže od dvadeset godina u skladnom je braku sa nekada uspešnom košarkašicom Anđelijom Arbutinom. Novinari su u više navrata pokušavali da zavire u njihov privatni svet, ali su supružnici vešto uspevali da sačuvaju intimu.

Zajedničke fotografije Slobodana i Anđelije prava su retkost, a one sa ćerkama Ninom i Lanom praktično ne postoje. Jedina prilika kada je popularni “Šareni”, kako ga često zovu, pričao o supruzi, bila je u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Pročitajte: Slobodan Šarenac - Ćerke mi ulepšaju dan, one su sjajan "aspirin" za sve probleme

Instagram

 

- Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji “Šesti krug”, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. (smeh) U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu - poverio je koleginici Tanji Peternek Aleksić.

Na pitanje -  ko je dobar, a ko loš “policajac”, kada je reč o vaspitanju ćerki, Slobodan je odgovorio:

- Nema toga kod nas. Anđelija je vođa, a mi idemo iza nje kao vozić. (smeh) Moje male dame su odlične, slušaju majku i ja volim što je tako. Dešava se, recimo, da me pitaju mogu li da uzmu čokoladu i ja im dozvolim. Međutim, one ništa ne preduzimaju dok i mama ne odobri. Šalu na stranu, Anđelija sve odlično “hendluje”, a ja se trudim da ne smetam.

Pročitajte: Supruga Slobodana Šarenca njegova je najveća podrška

youtube printscreen

 

Supruga Slobodana Šarenca stub je porodice 

Nina je rođena 2004., Lana četiri godine kasnije. Slobodan ne krije da je od prvog dana aktivno učestvovao u svim roditeljskim “zadacima”.

- Kada su se rodile, i jedna i druga, Anđa prvih nekoliko dana nije smela da ih kupa, delovale su joj male i krhke. Ja sam bio samouveren kao da sam dvadeset godina radio posao babice. Bez problema bih okupao bebe i dao ih njoj na povijanje.

Objašnjavajući zbog čega svoju porodicu ne eksponira u javnosti, Slobodan Šarenac ističe:

Pročitajte: Slobodan Šarenac - Da li ću biti kao ćale iz filma "Mi nismo anđeli", ma Nikola Kojo je malo dete za mene

Instagram

 

- Kad god bih u novinama video parove koji se zaklinju na večnu ljubav i pričaju hvalospeve o svom braku ili vezi, pomislio bih “neće ovo na dobro izaći”. Razumem potrebu ljudi da saznaju nešto više o poznatim ličnostima i nemam ništa protiv intervjua, ali da to bude s povodom, a pre svega s merom. Svašta se pričalo i prićaće se, ali to ne možeš zabraniti. Pojedini vole da se bave tuđim životima, više nego svojim. Međutim, kad kod kuće imaš zdravu porodicu i kad radiš posao koji voliš, ništa nije problem. Desi se i meni da se vratim umoran ili nerzvozan, ali čim vidim ćerke na vratima kako skakuću i pitaju “gde si tata” ili mi sednu u krilo i zagrle me, sva tenzija nestaje u roku od deset sekundi.

Komentari (2)

Loading
LOLA CG 20:59 09.01.2022
Odgovori

Predivno. Lijepa i priča koja vraća u normalna vremena. Na mnigaja ljeta. Gospidine Šarenac, svi se nešto kao obraduju rođenju kćerke, ali....kako nije sin....? To, nije glupost nego idiotizam. To posebno majka zna. Vas je veliki Bog pogledao. Neka su nam svi živi i zdravi, ali roditelji koji nemaju barem jednu kćerku su izuzetno siromašni. Ja sam barem od Biga darovana sa unučicom, neka mi je živ i zdrav unuk. Raznjezili ste me, njeznošcu Vaše djece. Ja sam kćerka koja sjedne u krilo ili legnem do svog puno starog oca-95 godina. Kakva sreća. Želim Vašoj porodici najljepše i najbolje. Djeci Vasoj ljubav koju ste, kao divni roditelji zaslužili.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još