U filmu Toma privukao je veliku pažnju: Sin Voje Brajovića pravi je beogradski šmeker (foto)

U filmu Toma privukao je veliku pažnju: Sin Voje Brajovića pravi je beogradski šmeker (foto)

Autor: | 07/01/2022

6

Sin Voje Brajovića tumačio je lik Radmila Armenulića u filmu Toma

Film “Toma”, koji je prikazan na televiziji prvog dana nove godine, izazvao je, baš kao i nakon bioskopske premijere, lavinu komentara, kako gledalaca, tako i ličnosti iz javnog života koje se pominju u ostvarenju Dragana Bjelogrlića.

Među onima koji su najburnije reagovali je Radmilo Armenulić, bivši muž pevačice Silvane Armenulić. Nije mu se dopalo ni kako je predstavljena pevačica, a ni on sam.

Pročitajte: Radmilo Armenulić pogledao "Tomu", besno poručio - Moja Silvana je predstavljena kao laka žena, film je neistinit

ATA Images

- Pre svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali,” istakao je nekadašnji teniski as. “Međutim, video sam događaje koji nisu postojali. Pre svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete proveriti na internetu, gde postoji snimak njenog intervjua koji je dala medijima.

Komentarišući kako su opisani likovi, rekao je:

- Tu sam se tek iskidao od smeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovek.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić otvorio dušu - Iskrena ispovest o hapšenju i suzama koje su lile niz njegovo lice

Aleksandar Letić

 

Radmila Armenulića pred kamerama je dočarao Vukota Brajović. Iako je svojevremeno imao kratke izlete u glumačke vode, četrdesetdvogodišnjem sinu proslavljenog Voje Brajovića to nije primarno zanimanje.

 Vukotinom Instagram profilu mogu se videti fotografije iz različitihe faza bavljenja modelingnom, i to je teren na kojem se najbolje snalazi. Sudeći po tome što je često na najpoznatijim evropskim destinacijama, kao što su Rim, Pariz ili Sent Trope, reklo bi se da je Brajović junior kroz profesiju prilično vešto spojio “lepo i korisno”.

Pročitajte: Sin Voje Brajovića - Vukota Brajović, opčinio žene na Instagramu (foto)

Vukota, i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, deca su iz prvog braka Voje Brajovića. Njihovu majku Ljiljanu, glumac je još u dečačkim danima upoznao u Valjevu, gde su živeli u neposrednom komšiluku.

O njegovom emotivnom životu  ne zna se mnogo, ali činjenica je da je sin Voje Brajovića uvek nosio “titulu” jednog od najseksipilnijih Beograđana.

 

Komentari (6)

Loading
Max 18:10 08.01.2022
Odgovori

Decko zaljubljen u sebe,daleko od smekera...Tuzni su vam naslovi,ne moras valjda biti dete glumca da bi bio smeker? Ili moras...??

Krsteska Snežana 20:21 08.01.2022
Odgovori

Nikada nemože sve biti potpuno autetično. Normalno je da nešto bude drugčije ili se bar tako čini gledaocu. Nije mi jasno gde je to suprug Silvane primetio kao da je ona laka ženska. Baš je prikazana lepo i skromno i uloga je baš lepo odigrana. Ako cemo iskreno Silvana je kao ličnost bila baš seksi da velikim grudima lepo pokazanim, a u filmu je čak i skromnije obučena. Umesto da budu zahvalni što je snimljen film i doživeo veliki uspeh izmišljaju. Bjelogrlić je sposoban i svaka mu čast za sve što je snimio. Jedno ogromno BRAVO. Ja sam u 72 god. I uživla sam gledajući film. Rođena sam Leskovčanka. Pozdrav

MikiM 03:59 09.01.2022
Odgovori

Film je teško ********, totalni promašaj... Problem je što mi vrlo retko dobijamo neki domaći film, pa su nam i ******** od filmova mnogo gledana... Armenulića u filmu niko nije primetio jer nam je pažnju odvlačilo koprcanje ostalih glumaca da od fantazmagoričnog scenarija izvuku nešto... Jedino oko filma što je izvanredno je advertajzing i ubeđivanje gledalaštva da gledaju extra filmsko ostvarenje... Deo tog advertajzinga je i saankcionisanje onih koji su delili film na netu... STRAŠNO

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još