Sin Voje Brajovića, Vukota Brajović, opčinio žene na Instagramu (foto)

Sin Voje Brajovića, Vukota Brajović, opčinio žene na Instagramu (foto)

10/03/2016

0

Tridesetšestogodišnji Vukota Brajović, sin slavnog srpskog glumca Voje Brajovića, model, glumac, producent, scenarista i bloger jedan je od najpopularnijih muškaraca na društvenim mrežama. Kada pogledate ove fotografije, biće vam jasno zašto, piše Story.rs.


Zgodni Vukota igrao je u filmu Zona mrtvih i serijama M(j)ešoviti brak i Kuća sreće, ali je najpoznatiji kao uspešan model.


Pored toga, pokrenuo je blog urađen po najvećim svetskim standardima, u kojem promoviše modu i otkriva šta je to čini stil modernog muškarca.


Zahvaljujući svojoj lepoti koju je nasledio od slavnog oca i neverovatnoj hairzmi, Vukota je uspeo da izgradi sjajnu karijeru, a njegove fotografije otkrivaju zbog čega je tako.

Just another fbf... #fbf #flashbackfriday #throwback #instathrowback #adidas #adidasoriginals #style #sports #gym #fitness #model #malemodel #budapest #paris #stylebyvukota #vukotabrajovic #fashionela #fashion #photooftheday #picoftheday #bestoftheday #instagood #instacool #fun

A photo posted by Vukota Brajovic (@vukotabrajovic) on Jan 15, 2016 at 10:41am PST


Njegov pogled, osmeh, mišićavo telo, oštre crte lica koje ga čine jednim od najmarkantnijih muškaraca na našoj sceni i dar za poziranje doprineli su tome da Vukota postane i veoma popularan na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G instagram/vukotabrajovic
Tagovi: voja brajović

Pročitajte još

Najnovije vesti