Zanosna plavuša, uspešna blogerka i supruga poznatog srpskog sportiste: Ovo je tajanstvena sestra Jelene Đoković (foto)

Zanosna plavuša, uspešna blogerka i supruga poznatog srpskog sportiste: Ovo je tajanstvena sestra Jelene Đoković (foto)

Autor: | 28/12/2021

0

Sestra Jelene Đoković dobro je poznata korisnicima „Instagrama“, gde je veoma aktivna, budući da posvećeno vodi blog koji se bavi modom, putovanjima i zdravom ishranom. Uz to, Ana Bogdanović takođe je udata za sportistu, košarkaša Luku Bogdanovića, nekadašnjeg igrača „Crvene zvezde“, „Partizana“ i nekoliko evropskih klubova. Ana i Luka roditelji su dečaka Viktora.

Pročitajte: Snežna kraljica - Jelena Đoković sinoć prošetala Beogradom, izbor obuće svi komentarišu (foto)

Instagram

 

Sestra Jelene Đoković - „duhovni džanki, majka i supruga“

Iako nikada javno nisu pričale o svom odnosu, poznato je da je Jelena Đoković bila na sestrinom venčanju, kao i da obe propagiraju sličan način života.

Ana na „Instagramu“ sebe opisuje kao „duhovnog džankija, majku i suprugu“, što ilustruju i fotografije koje revnosno deli sa pratiocima.

Pročitajte: Majka bi zbog sina sve istrpela - Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

Instagram

 

Srećna porodica svaki slobodan trenutak koristi za putovanja, a čini se da posebno uživaju na planini.

Na Aninom profilu pronaćićete brojne zdrave recepte, poput tosta sa avokadom i lososom, salate od kelja i najrazličitijih smutija.

Pročitajte: Ostavila ga je, a on je pao u Hristinin zagrljaj - Ovaj naš poznati sportista bivši je dečko Jelene Đoković (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin