Zvezda privatne proslave: Ilma Karahmet za Božić pevala u domu čuvenih dizajnera u Milanu (foto)

Zvezda privatne proslave: Ilma Karahmet za Božić pevala u domu čuvenih dizajnera u Milanu (foto)

Autor: | 27/12/2021

0

Ilma Karahmet zvezda privatne proslave svetskih dizajnera

Kada je pre sedam godina debitovala u muzičkom takmičenju „X Factor“, Ilma Karahmet, u to vreme trinaestogodišnjakinja, očarala nas je svojim moćnim glasom. Blistavu karijeru koja joj je tada predviđena mlada pevačica gradi sigurnim korakom, a sada su stigla priznanja koja prevazilaze granice regiona.

Pročitajte: Ilma Karahmet - Suprug i ja smo se sreli slučajno, to je bila sudbina

Privatna Arhiva

Pošto je objavila nekoliko veoma uspešnih singlova, raskošan vokal odveo je Ilmu u Milano, gde je za Božić pevala u domu kanadskih dizajnera Dina i Dena Katena, osnivača čuvenog modnog brenda "Dsquared 2".

Pročitajte: Ilma Karahmet novom numerom rastopiće i najtvrđa srca! (video)

Instagram

 

‒ Imam zaista veliku čast i zadovoljstvo da budem gošća na prijemu svetskih modnih dizajnera Dina i Dena u Milanu, gde su mi otvorili vrata svog doma. Tu čast imam, zbog toga što vole moj glas i što upravo pevam samo za njih. Presretna sam zbog svega, a mojoj sreći nema kraja. Nekada pomislim da su neke stvari samo san, ali ipak se dese kada se najmanje nadam – pohvalila se Ilma na „Instagramu“. Braća Katen uzvrartili su joj komplimente, istakavši da su veoma uzbuđeni što je njihov gost.

Pročitajte: Ilma Karahmet - Sukob sa Eminom Jahović nakon napuštanja X Faktora

Na snimku koji su podelili na svom profilu Din i Den uživaju u Ilminoj interpretaciji pesme “Hello” britanske zvezde Adel.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti