Sličnost je neverovatna: Ćerka Dubravke Mijatović je mamina kopija, upoznajte prelepu Ivu (foto)

Sličnost je neverovatna: Ćerka Dubravke Mijatović je mamina kopija, upoznajte prelepu Ivu (foto)

Autor: | 19/12/2021

1

Ćerka Dubravke Mijatović sve više oduševljava javnost

U kultnom filmu „Tri palme za dve bitange i ribicu“, snimljenom pred kraj prošlog veka, „muvali su se“ Dubravka Mijatović i Srđan ‒ Žika Todorović. Međutim, stvarna ljubavna priča odvijala se iza kamera ‒ popularna glumica zaljubila se u drugog kolegu koji je takođe igrao u ovoj komediji.

Pročitajte: Gledali ste ih u filmu zajedno - Ovo je prvi muž Dubravke Mijatović (foto)

Promo

 

Četiri godine starijeg Gorana Radakovića upoznala je još dok su studirali, ali iskre su planule tek na snimanju pomenutog filma. Venčali su se i dobili ćerku Ivu, koja sada ima 21 godinu. Dubravka privatni život nikad nije eksponirala, pa su i njena deca odrastala daleko od medija i očiju javnosti. Ipak, uspeli smo da zavirimo u Ivine profile na društvenim mrežama i moramo reći da neodoljivo podseća na majku.

Pročitajte: Decenije ljubavi i velika tragedija koja ih je još više zbližila - Žika Todorović posle dužeg vremena sa suprugom Anom u javnosti

Facebook

 

Dubravka i Goran posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, a glumac je više puta isticao kako je njegova bivša supruga divna majka. Ona se 2007. godine udala za Marinka Madžgalja, sa kojim ima ćerku Saru.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin