Neočekivano: Srđan Predojević rekao kraj, od sada će jutra dočekivati sa njom (foto)

Neočekivano: Srđan Predojević rekao kraj, od sada će jutra dočekivati sa njom (foto)

Autor: | 17/12/2021

0

Posao Srđana Predojevića poslednjih godinu dana bila je tema o kojoj se naširoko pričalo. Otkako je zajedno sa koleginicom i kumom Jovanom Joksimović napustio „Prvu“ televiziju, javnost ga nije ostavljala na miru. Konačno, u februaru je potvrđena informacija da se popularni voditelj vratio u jato televizije „Pink“. Čak 16 godina vodio je jutarnje programe, ali ovog puta oprobao se u nešto drugačijem formatu.

Pročitajte: Upoznajte Anu - Rođena sestra Srđana Predojevića je nestvarno lepa (foto)

Srđan je postavljen za glavnog urednika „Pinkovog“ informativnog kanala „Vesti“, a vodio je i emisiju sa autorskim pečatom. Međutim, prema pisanju „Kurira“, posao Srđana Predojevića od sada će biti nešto drugačiji. Na veliko iznenađenje publike, Žika Nikolić, čuveni domaćin „Šarenice“, odlučio je da napusti „Pink i karijeru nastavi na televiziji „Hepi“.

Po svoj prilici Žika će na „Hepiju“ nastaviti da vodi svoju „Šarenicu“, koje na „Pinku“ već neko vreme nema, a nije poznato da li će imati i još neki projekat. Ono što je zasad izvesno, navode izvori pomenutog lista, jeste da će njega na „Pinku“ zameniti upravo Srđan Predojević.

On će umesto Nikolića voditi jutarnji program u paru sa Irinom Vukotić.

Pročitajte: Posao Srđana Predojevića nikad teži - Teško je kada u 49. godini dođete u ovu situaciju

‒ Nisam imao nikakve pregovore, niti ponude ‒ rekao je Žika kroz osmeh za ovaj dnevni list.

Međutim, gde ima dima ima i vatre.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin