Jasni Đuričić i Borisu Isakoviću ljubav se dogodila kada su već imali brak i decu iza sebe: Mi smo odraz jedno drugoga

Jasni Đuričić i Borisu Isakoviću ljubav se dogodila kada su već imali brak i decu iza sebe: Mi smo odraz jedno drugoga

Autor: | 06/12/2021

0

Jasna Đuričić i Boris Isaković uživaju u ljubavi punih 25 godina 

Iako su na glumačkoj sceni niz godina, izgleda da su Jasna Đuričić i Boris Isaković tek odnedavno dobili status koji zaslužuju ‒ kako po ulogama koje im se nude, tako i po pitanju zvaničnih priznanja.

Ovih dana oboje gledamo u televizijskoj komediji „Advokado“, Borisa kao sveštenika Đorđa, a Jasnu u ulozi pomalo luckaste tetke glavnog junaka Brane.

Pročitajte: Jasna Đuričić nominovana za evropskog Oskara - Presrećna sam

Promo

 

Jasna Đuričić i Boris Isaković - Ljubav je vremenom sve veća

Njih dvoje porodični život dele 25 godina. Upoznali su se kao tridesetogodišnjaci, kada su oboje već imali po jedan brak iza sebe i po jedno dete; Boris sina Stefana, a Jasna ćerku Unu. Njihova deca nisu krenula stopama roditelja, ali su na neki način ostala u branši – Stefan kao dramaturg, dok je Una scenski dizajner.

‒ Spojili su nas slični pogledi, jednaki darovi koje smo imali i dobar zajednički rad. Da nije bilo tako, teško da bi išta drugo uopšte počelo. Zahvalni smo glumi što nas je učila i terala da učimo o sebi, saznajemo i spoznajemo sebe. Mi smo odraz jedno drugoga i to treba produbljivati ‒ izjavio je nedavno priznati glumac i profesor na novosadskoj Akademiji umetnosti u intervjuu za magazin Glorija.

Pročitajte: Jasna Đuričić i Boris Isaković - Svako je biće za sebe, tu je ključ

 

Jakov Simović / Gloria

 

Borisova supruga, koja se i sama podjednako uspešno bavi pedagoškim radom, deli njegovo mišljenje:

‒ Smatramo da je normalno da se ogledamo jedno u drugom, ja u Borisu, on u meni. Čuli smo sve te floskule „ljubav mora da se zaliva“, „na ljubavi mora da se radi“. Tačno je i to, ali uspeva samo ako svako, pre svega, radi na sebi. Da bi dvoje izgradilo odnos, svako mora da bude prvo zagledan u sebe i tek onda će na pravi način moći da vidi onog drugog ‒ kaže Jasna. ‒ Boris nije moj, niti sam ja njegova. Svako je biće za sebe. Tu je ključ. Kada smo uspostavili takav odnos, postali smo vrlo dobri prijatelji i možemo da pomognemo jedno drugom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti