Nataša Bekvalac konačno srećna uz njega: Hvala ti što si mi pokazao da nisu svi muškarci isti (foto)

Nataša Bekvalac konačno srećna uz njega: Hvala ti što si mi pokazao da nisu svi muškarci isti (foto)

Autor: | 16/11/2021

0

Novi dečko Nataše Bekvalac odavno se čeka

Ljubavni život Nataše Bekvalac i posle tri neuspela braka uvek je zanimljiv za javnost. Lepa Novosađanka uvek je spremna za ljubav, a vremenom je, kako je i sama rekla, naučila da ispred svih voli sebe. Ko je dečko Nataše Bekvalac svi bi hteli da znaju, a pevačica konačno otkriva da je veoma srećna. 

Pročitajte: Nataša Bekvalac konačno otkrila - Zaljubila sam se, ovo je moj dečko (foto)

"Biti njegova tetka je najbolja stvar na svetu. Bila sam pored tvoje mame i držala je za ruku dok si dolazio na svet, prva te u naručje uzela. Rodio si se i pokazao mi da nisu baš svi muškarci isti. Tvoja mama čim bude videla ovu fotku nazvaće me, kritikovaće boje, kadar, podvaljak, isečenu Lanu i smeće na podu, garderobu... Ja na slici vidim samo tvoj osmeh. Voli te tetka Naki”, napisala je Nataša i priznala da joj za sreću nije potrebno mnogo.  

Pročitajte: Ova poznata voditeljka bila je kuma Nataši na venčanju sa Dačom, ubrzo je obolela od raka, a danas izgleda lepše nego ikada

Pevačica je provela prelep vikend u Vrnjačkoj banji u društvu ćerke Katje i sestrića Noe, a provod je bio više nego sjajan.  

"Bože, koliko nam je bilo lepo... Vratila sam se svojoj kući posle predivnog produženog vikenda, gledam slike i snimke i shvatam da sam najsrećnija kada sam sa decom i psima", zaključila je puna utisaka Nata. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti