Bila je na korak od smrti: Gvinet Paltrou otkrila kroz kakav je pakao prošla sa ćerkom Epl

Bila je na korak od smrti: Gvinet Paltrou otkrila kroz kakav je pakao prošla sa ćerkom Epl

Autor: | 26/10/2021

0

Gvinet Paltrou - porođaj glumice bio je hitan slučaj

Gvinet Paltrou (49) nedavno je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da je prošla kroz pakao rađajući ćerku Epl koju je dobila u braku sa bivšim suprugom muzičarem Krisom Martinom, prenosi "Jutarnji list".

- Imala sam dva carska reza. Rađanje moje starije ćerke bilo je hitan slučaj, skoro smo umrle. Nakon svega, na vašem telu ostane veliki ožiljak i pomisliš 'Vau, to nije bilo tamo' - ispričala je glumica.

Pročitajte: Ćerka Gvinet Paltrou je ista mama - Porculanski ten, pegice, plave oči i duga plava kosa (foto)

Jednom prilikom, Gvinet je govorila je i o ozbiljnim problema sa kojima se susrela kada je po treći put ostala u drugom stanju. Nažalost, došlo je do spontanog pobačaja, koji je za malo koštao života.

- Imala sam jako loše iskustvo kada sam bila trudna po treći put i nije išlo. Zamalo sam umrla.

Pročitajte: Gvinet Paltrou iznenadila javnost priznanjem - pila sam sedam noći nedeljno!

Takođe, holivudska glumica je istakla da se u današnjem vremenu, pod ogromnim uticajem društvenih mreža, velika pažnja usmerava na izgled ženskog tela odmah nakon porođaja.

- Hvala Bogu da nije postojao Instagram kad sam imala bebe, jer sada stalno vidim objave u stilu: 'Ma, porodila sam se pre dve nedelje i imam potpuno ravan stomak', a ja mislim u sebi 'Tako ja nisam izgledala'. Sada se hranimo savršenim slikama koje nam pokazuju kako bi trebalo da izgledamo sve vreme - s decom, bez njih, svejedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti