I to se dogodilo: Anđelina Džoli u drugom planu, Šajlo u prelepoj haljini zasenila mamu na crvenom tepihu

I to se dogodilo: Anđelina Džoli u drugom planu, Šajlo u prelepoj haljini zasenila mamu na crvenom tepihu

Autor: | 25/10/2021

1

Ćerka Anđeline Džoli u punom sjaju

Anđelina Džoli ovih dana blista u svim krajevima sveta. Holivudska diva stigla je u Rim na promociju filma „Večni“, a u poslednje vreme crvenim tepihom ne šeta bez svoje dece. Šajlo, Zahara i Vivijen sve češće joj kradu šou, pa će lepa glumica morati dobro da se pripazi u godinama koje slede.

Pročitajte: Iznenađenje na crvenom tepihu - Umesto sa novim dečkom, Anđelina Džoli prošetala sa ćerkom

Getty Images

 

Sećamo se kako su, skoro do juče, mediji bili puni naslova kako njena najstarija biološka ćerka želi da postane dečak, da planira da promeni i pol i ime. Međutim, izgleda da se petnaestogodišnja Šajlo u međuvremenu predomislila. I u večnom gradu pokazala je da je od mame i tate nasledila najbolje, toliko da je zaista teško proceniti na koga više liči. Osvaja i anđeoskim osmehom i očima, ali i izborom garderobe.

Pročitajte: Anđelina Džoli sa decom na crvenom tepihu - Zahara u maminoj haljini sa Oskara, Šajlo više ne želi da bude dečak

Getty Images

 

Pre nekoliko dana Šajlo je iznenadila svet pojavivši se u elegantnoj kreaciji, a sada smo je u Rimu videli u još jednoj ženstvenoj varijanti, kratkoj crnoj haljini.

Getty Images

 

Istančan ukus za modu ima i Zahara. Ona voli da pozajmljuje mamine stvari, mada je, po svemu sudeći, u tome dobila rivalku.

Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
makar na silu 23:41 25.10.2021
Odgovori

Nahranite ženu izgleda kao kostur koji je oživeo :( Ovako mršavih glumica jos nije bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti