Radost koju neće doživeti, a toliko je želeo: Najveća životna želja Marka Živića rasplakala region

Radost koju neće doživeti, a toliko je želeo: Najveća životna želja Marka Živića rasplakala region

Autor: | 15/10/2021

0

Neostvarena želja Marka Živića, koji nas je prerano napustio u 49. godini od posledica opakog virusa korona, bila je samo jedno. Obožavao je da širi pozitivnu energiju oko sebe, a svojim šalama i smehom u tome je i uspevao. Smatrao je da svakome treba pomoći i da je to naša misija u ovozemaljskom životu.

‒ Bog je u svima nama, i vera je u svima nama, kao i želja da se pomogne. Moja porodica i ja godinama smo se trudili da pomognemo tamo gde možemo. Mislim da je to naš zadatak. Sutra se završava život, a šta si uradio ako nisi nekome pomogao ‒ govorio je Marko, koji je godinama želeo samo jedno ‒ da postane otac. Da ima svoje dete, nažalost, ostala je samo neostvarena želja Marka Živića, jer se posle razvoda od voditeljke Nataše Pavlović više nije ženio, niti je voleo da javno priča o emotivnim partnerkama. 

Pročitajte: Jedva govori od šoka - Oglasila se Nataša Pavlović posle smrti Marka Živića

Boško Karanović

 

Neostvarena želja Marka Živića bila je i želja njegovih roditelja 

Životna podrška bili su mu otac i majka. Nažalost, Markov otac preminuo je pre šest godina, a glumac je sa bolom isticao da je tada izgubio najvećeg i najodanijeg prijatelja. Koliko je bio vezan za majku Biljanu govori i priča, koja je i tada, kao i sada, mnoge rasplakala.

Naime, Marko Živić bio je gost kod Dejana Pantelića u emisiji „150 minuta“, kada je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu, da uputi poziv najbitnijoj ženskoj osobi u svom životu.

Pročitajte: Bolna ispovest Marka Živića - Bio sam lud da istrčim tu trku, da pobedim opaku bolest!

Boško Karanović

 

‒ Ja sam Kruševljanin, moja majka se uvek buni kada joj ne javim da gostujem u nekoj emisiji. Biljana se zove mama. Izvinjavam se gledaocima, ali jedna je majka. Je l' mogu samo da je pozovem, staviću je na spikerfon ‒ upitao je Marko, na šta je voditelj, naravno, odgovorio potvrdno.

‒ Halo, mama, ja sam sada kod Dekija u „150 minuta“, nisam stigao da ti javim, pa mi je sad Deki dozvolio. Upali da gledaš ‒ rekao je Marko Živić, što je izazvalo smeh u studiju.

‒ Evo uključila sam televizor, hvala Dekiju, pozdravljam vas sve, celu ekipu ‒ odgovorila je Živićeva mama, a ova situacija izazvala je tada veliki broj pozitivnih komentara onih koje je ganuo prisan odnos majke i sina. Danas, kada Marka više nema, čitava situacija tera suze na oči. 

Boško Karanović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hallomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti