Ljubavna priča bez srećnog kraja: Posle Nataše nijedna druga partnerka Marka Živića nije bila vredna pomena

Ljubavna priča bez srećnog kraja: Posle Nataše nijedna druga partnerka Marka Živića nije bila vredna pomena

Autor: | 14/10/2021

2

Marko Živić i Nataša Pavlović i posle braka ostali su prijatelji 

Dok su bili u braku, Nataša Pavlović i Marko Živić često su se zajedno pojavljivali na gradskim događajima, ali nije bilo „emotivnih intervjua“, niti zajedničkih naslovnih strana. Potebno je čak dosta surfovanja Internetom da bi se došlo do podatka da su se venčali 2001. godine, ali je zato o tome da je brak trajao samo četiri godine pisano bezbroj puta.

Pročitajte: Hospitalizovan po drugi put - Marko Živić u kritičnom stanju

Luka Šarac

 

Mada su intervjui Marka Živića uvek bili zanimljivi, cela njegova priča o propaloj ljubavi svodi se na mnogo puta citiranu izjavu, datu pre četiri godine:

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije.

Luka Šarac

 

Marko Živić i Nataša Pavlović shvatili su da nisu jedno za drugo 

Na sličan način reagovala je i Nataša, tako da se nije moglo ni nezreti šta im nije dalo da kroz život nastave zajedno. Moguće je da su se, ipak, sreli prerano, jer je mnogo godina kasnije voditeljka emisije “Praktična žena” rekla:

- Mlad čovek kad se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da je zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga, da bi brak kasnije bio skladniji.

Pročitajte: Marko Živić igrom sudbine saznao da je teško bolestan - Shvatio sam da nema nazad

Mirko Tabašević

 

Ona je, kad su se venčali, imala dvadeset pet godina, a Marko četiri više.

Posle nje se ni za jednu ženu sa sigurnošću nije moglo tvrditi da je u vezi sa uspešnim glumcem. Pre deset godina su mu pripisivane čak i pojedine manekenke, ali on nije trošio vreme ni na demantovanje, ni na potvrdu tih priča. Kad su ga, svojevremeno, pitali za najveće uporište njegovih zavodničkih sposobnosti odgovorio je:

- Žene, između ostalog, osvajam humorom, glupiranjem, pameću, buldožerima i bagerima ako treba. Ništa me ne zaustavlja osim nje same. Volim hrabre žene koje ulaze u odnos bez ustezanja, pa dalje kako im bude. Nažalost, malo sam takvih upoznao.

ATA Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Jovana 16:01 06.10.2021
Odgovori

Kad pogledamo Natašu sada i ona njena dva anđela, imala se za šta i razvesti od Marka.

Nina 20:16 16.10.2021
Odgovori

Kakav glup komentar. Neka su Nataši deca živa i zdrava, šta to ima veze sa njihovim razvodom. Možda ona nije htela decu u tom momrntu, jer je mlada..Glupost..

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti