Otac Ene Popov preminuo je pre osam meseci, voditeljka kroz suze prvi put o velikoj boli

Otac Ene Popov preminuo je pre osam meseci, voditeljka kroz suze prvi put o velikoj boli

22/02/2021

0

Otac Ene Popov preminuo je pre osam meseci, a voditeljka se do sada nije oglašavala, niti je želela da o porodičnoj tragediji priča za medije. Međutim, smrt Đoleta Balaševića Enu je potpuno poremetila i podsetila na bol koja je još sveža.

Pročitajte: Voditeljka skrhana bolom -Preminuo otac Ene Popov

Instagram printscreen @enapopov

 

Kao rođena Novosađanka, Ena je odlučila da Đoletu oda počast i istakla je da joj je žao što nije znao koliko je voljen.

‒ Nažalost, danas smo se sreli ovim povodom. Šta reći? Gledajući komentare na društvenim mrežama i u medijima, vidim da je bio izuzetno poštovan i cenjen. Volela bih da je znao koliko je bio voljen dok je bio živ ‒ istakla je Ena u emisiji „Premijera ‒ vikend specijal“. 

Otac Ene Popov borio se sa opakom bolešću 

Smrt našeg najboljeg kantautora Enu je dodatno potresla jer ju je podsetila na gubitak voljenog oca, koji je, nažalost, život izgubio posle teške i opake bolesti. 

‒ Balašević je više bio kućni tip. Svi mi Novosađani smo se potajno nadali da ćemo ga sresti kada prođemo Cvijićevom ulicom. I meni je otac otišao prošle godine i mogu da saosećam sa gubitkom porodice. Ja sam ga upoznala, ali nisam ga poznavala ‒ dodala je Ena vidno tužna i uznemirena. ‒ Moj otac imao je rak pluća dve godine i onda je došao u situaciju da nije mogao da se izleči. 

Pročitajte: Ena Popov poslala poruku koja slama srce

 

 

Ena je od tada hrabrim koracima krenula napred, uz ogromnu podršku supruga i ćerki. 

‒ Mogu da kažem najlepše stvari o svom porodičnom životu, tek sada mogu da budem ono što jesam, mirna i spokojna. Tek sada sam se dozvala pameti ‒ zaključila je Ena.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images