Prva fotografija u blagoslovenom stanju: Trudna Maja Berović otkrila pol bebe (foto)

Prva fotografija u blagoslovenom stanju: Trudna Maja Berović otkrila pol bebe (foto)

17/10/2021

0

Trudna Maja Berović otkrila pol bebe 

Nagađanjima je došao kraj. Muzička zvezda Maja Berović, nakon brojnih spekulacija da je u drugom stanju, odlučila je da ovu radosnu vest podeli sa svojim fanovima. Maja je ušla u šesti mesec trudnoće, a na svet će u februara doneti dečaka. 

- Izgleda da će biti nešto više beba sledeće godine nego večeras, jer Mama Bebović coming soon. Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno profesionalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne - izjavila je Maja ovim povodom i pokazala kako izgleda u sada već poodmakloj trudnoći.

Pročitajte: Oduševljenje - Trudna Maja Berović

Ono što je zanimljivo, jeste to da će Maja posle petnaest godina karijere po prvi put otići na zaluženi odmor, a do tada će se truditi da za sve njene obožavaoce spremi nove pesme sa kojima će se vratiti na muzičku scenu. 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još