Lekari daju sve od sebe: Marko Živić na respiratoru?

Lekari daju sve od sebe: Marko Živić na respiratoru?

Autor: | 12/10/2021

3

Marko Živić na respiratoru, javnost u neverici 

Glumac Marko Živić vodi bitku za svoj život. Pre samo nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da je zaražen korona virusom i da je hospitalizovan. Međutim, najnovije informacije govore da je glumac, navodno, od ponedeljka na respiratoru. Lekari kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" bore se za njegov život koji je ugrožen usled posledica korona virusa. 

Pročitajte: Ljubavna priča bez srećnog kraja - Posle Nataše nijedna druga partnerka Marka Živića nije bila vredna pomena

Luka Šarac

 

Marko Živić na respiratoru, stanje mu se pogoršalo 

Živić je već tri nedelje na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

- Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život - kaže za Informer jedan od Markovih prijatelja.

Pročitajte: Kad muzika osveži bolna sećanja - Marko Živić se rasplakao u emisiji (video)

Luka Šarac

 

Inače, Živić je posle pozitivnog PCR testa primljen u bolnicu, dobio je adekvatnu terapiju, na koju je dobro reagovao. Na lični zahtev pušten je na kućno lečenje, međutim, kako je koronavirus nepredvidiv, njegovo zdravstveno stanje se preko noći pogoršalo, pa je ponovo primljen u bolnicu.

Komentari (3)

Loading
Dragana N 14:47 12.10.2021
Odgovori

Respirator se spominje vec desetak dana, a navodno je skinut odmah sutradan. Sta je istina!? Ne mogu da verujem da novinari objavljuju neproverene vesti samo zarad vecih pregleda. Imate li milosti ljudi. Covek ima porodicu. Drzi se Živicu!

Paja 15:04 13.10.2021
Odgovori

Ako ga leče po protokolu SZO(WHO), nema mu spasa, na žalost! Nadam se da ima neko od lekara ko primenjuje znanje koje je stekao studiranjem i praksom, da mu pomogne!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti