Ponovo zaljubljena: Posle razvoda od tragača iz Potere glumica Jelena Đukić prvi put pokazala novog izabranika (foto)

Ponovo zaljubljena: Posle razvoda od tragača iz Potere glumica Jelena Đukić prvi put pokazala novog izabranika (foto)

Autor: | 11/10/2021

3

Dečko Jelene Đukić razlog je njene velike sreće


Glumicu Jelenu Đukić šira javnost upoznala je i zavolela kao kućnu pomoćnicu Višnju, u telenoveli „Igra sudbine“. Prethodno ju je mahom „poznavala“ kao suprugu reditelja Milorada Milinkovića, sa kojim ima osmogodišnju ćerku Divnu.

Luka Šarac

 

Jelena i Milorad razišli su se pre neku godinu, tiho i sporazumno, vodeći računa o dobrobiti njihovog deteta.

‒ Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da svojim primerom pokažemo da zajednica može da postoji čak i ako nije „na papiru“. Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle rastanka ‒ istakla je lepa glumica u intervjuu za magazin HELLO!.

Pročitajte: Jelena Đukić za novi HELLO! - Milorad i ja razveli smo se civilizovano

Promo

 

Sudeći po Jeleninim objavama na društvenim mrežama, došlo je vreme za novu romansu. Na njenom profilu na „Instagramu“ od pre mesec-dva mogu se videti fotografije na kojima je sa emotivnim partnerom, čiji identitet još nije obelodanila.

Dečko Jelene Đukić učinio je lepu glumicu najsrećnijom ženom na svetu

Ipak, komentari koji prate kadrove nastale na odmoru u Tuskoj, kao i najnovije, iz Kanade, jasno govore da je Jelena zaljubljena i srećna.

„Putovanje kroz dušu i čarobni prostor Kapadokije. Civilizacijski sudar u jednoj regiji, jednoj državi i jednoj duši. Lepo je“, poručila je u jednom postu, uz neizbežne emotikone srca koji više od reči govore da je ljubav ponovo ušetala u njen život.

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Nebitno 18:05 16.10.2021
Odgovori

Niste napisali da je “dečko” još u braku i da je dotična taj brak rasturila

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti