Adel progovorila o razvodu, novom dečku i dramatičnom gubitku 45 kilograma: Za sve je kriva ona, postala sam zavisna

Adel progovorila o razvodu, novom dečku i dramatičnom gubitku 45 kilograma: Za sve je kriva ona, postala sam zavisna

Autor: | 08/10/2021

0

Adel – kilogrami su stvar prošlosti

Pevačica Adel juče je ušla u istoriju kao prva zvezda koja se istovremeno pojavila na naslovnoj strani britanskog i američkog „Voga“. U ekskluzivnom intervjuu za prestižni modni magazin, prvom koji je dala u poslednjih pet godina, pop diva konačno je progovorila o gubitku kilograma, razvodu od bivšeg supruga Sajmona Koneckog i novoj ljubavi sa Ričom Polom, jednim od najuticajnijih „NBA“ agenata.

Podsetimo, Adel je u poslednje dve godine skinula neverovatnih 45 kilograma.

Pročitajte: Trener slavne pevačice otkriva - Ovako je Adel smršala 45 kilograma

Steven Meisel Vogue

 

‒ Za sve je „kriva“ moja nelagodnost. Osećala sam se bolje dok sam vežbala. Nikad se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem jaka i zdrava. Postala sam prilično zavisna, vežbam dva-tri puta dnevno. Dižem tegove i radim kružne treninge, i tako već treću godinu.

Alasdair Mclellan Vogue

 

O razvodu od Sajmona Koneckog ispričala je:

‒ Ostavila sam ga. Iskreno, bila bih jadna da nisam sebe stavila na prvo mesto. Imala sam trideset godina i osećala sam se kao da mi se celi svet ruši, bez upozorenja. Jednostavno više mi nije odgovaralo da ostanem u tom odnosu. Nisam želela da završim kao mnogi ljudi koje poznajem. Ali nije se dogodilo ništa loše. Posle razvoda se nisam osećala prijatno, ali ništa ne može da funkcioniše na silu, pa ni brak. Mi, žene, odgajane smo tako da se trudimo čak i kada ne ide, to smo gledali u filmovima kad smo bili mali... Razvod mi je slomio srce, ali izdržala sam.

Pročitate: Trud je urodio plodom - Posle rigorozne dijete, razvoda i suza, Adel je konačno pronašla ljubav?

Adel - kilogrami su otišli u prošlost, a nova ljubav pevačicin je ulazak u lepu budućnost

Od razvoda su prošle dve godine. Adel je odnedavno u vezi sa Ričom Polom.

‒ Imala sam dejtove i pre Riča, ali svim tim muškarcima bilo je previše stresno, nisu se osećali prijatno kada bi ih neko video sa mnom... Mog novog dečka to uopšte ne ljuti. Dovoljno je dosledan i obazriv i uopšte nas nije briga ko zna za nas ‒ kaže Adel, koja je novog partnera već upoznala sa osmogodišnjim sinom. Anđela je dobila u braku sa Sajmonom, a i ona je bliska sa troje Ričove dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još