Novi detalji bračnog kraha: Adel i Sajmon su se razišli još za Božić? (video)

Novi detalji bračnog kraha: Adel i Sajmon su se razišli još za Božić? (video)

Autor: | 21/04/2019

0

U subotu je službeno objavljeno da se slavna pevačica rastaje od svog supruga s kojim je pre tri godine stala pred oltar, a sada u javnost isplivavaju novi detalji ovog šokantnog prekida.

Adel i Sajmon Konecki navodno su se razišli još pre četiri meseca.

- Adel i njen partner su se razišli. Ali oboje su i dalje posvećeni odgoju zajedničkog sina, a kao i obično mole da se poštuje njihova privatnost. Neće više biti komentara na ovu temu - objavio je kratko i bez dodatnih objašnjenja PR popularne britanske pevačice Adel u subotu ujutro.

https://www.instagram.com/p/Bwgqk1iABrG/

Posle toga, svetski tabloidi su nastavili da kopaju po razvodu i razlozima prekida osmogodišnje veze i trogodišnjeg braka, a potom došli do saznanja da se par razišao još za Božić.

Posljednji put Adel i njen sada već bivši suprug zajedno su u javnosti viđeni u novembru 2018., na koncertu Eltona Džona u Los Anđelesu. Nakon toga Konecki je u sklopu svoje kompanije Life water i fondacije Drop4drop, koja promoviše globalni pristup čistoj vodi, sponzorisao jedan božićni događaj. Iako su vi očekivali da će se tada pojaviti u društvu supruge, 44-godišnjak je ipak došao sam.

- Već tada postojala su šuškanja da im je brak u krizi. Svi su očekivali Adel na partiju ali ona je ipak odlučila da ostane kod kuće. Ali, ono što nas je sve zbunilo je Sajmonovo dobro raspoloženje Bio je veseo i srećan, pa smo se svi nadali da će ostati samo na glasinama o razvodu - rekao je jedan od bliskih izvora za portal Mirror.

Osim toga, trenutno se u stranim medijima piše i o podeli imovine odnosno 145 miliona dolara koje pripadaju slavnoj muzičarki. Polovina tog iznosa mogla bi pripasti Sajmonu, budući da par nije potpisao predbračni ugovor.

 

30- godišnja Adel i 44-godišnji Sajmon Konecki pre sedam godina dobili su sina Anđela, a par je poznat po tome što ljubomorno čuva svoju privatnost. Poznato je da pevačica ne voli da priča o svom privatnom životu, a da je u vezi s Koneckim potvrdila je po prvi put tek pre dve godine i to tokom koncerta rekavši tad za sebe da je udata žena.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/CoverImages

Najnovije vesti