Nekada Cecine dvojnice, danas supruge milijardera: U ovom spotu zajedno statiraju dve najbogatije Srpkinje (foto)

Nekada Cecine dvojnice, danas supruge milijardera: U ovom spotu zajedno statiraju dve najbogatije Srpkinje (foto)

Autor: | 24/09/2021

2

Cecin spot bio odskočna daska za karijeru Sandre Meljničenko i Ivane Berendike

Pre 25 godina Dejan Milićević snimio je Ceci Ražnatović spot za pesmu “Neodoljiv, neumoljiv”, a jedna od devojaka koja se u njemu pojavljuju je Sandra Meljničenko. Video je rađen u junu 1996, dok je krajem iste godine snimila spot koji se gotovo uvek pomene kada se govori o “prošlom životu” supruge ruskog tajkuna Andreja Meljničenka. Naravno, reč je o pesmi “Grlica”, Željka Samardžića. Kasnije se tvrdilo da je Aleksandar Milić Mili, s kojim je Ceca tada intenzivno sarađivala, prepoznao Sandrin talenat za modeling, koji ju je odveo u grupu “Models”.

Pročitajte: Dobijala je jahte, brilijante, umetnička dela - Sandra Meljničenko slavi 44. rođendan, ove godine poklon je poseban

Youtube Printscreen

 

Tada je imala 21 godinu i nije ni sanjala da će devet godina kasnije biti u prilici ne da se pojavljuje u spotovima svetskih zvezda, već da joj one pevaju na svadbi. Sećamo se da su Sandi i Andreju 5. septembra 2005. pevali Vitni Hjuston, Enrike Iglesijas i Kristina Agilera.

Pročitajte: Spektakl od 3 miliona funti - Isplivale nikada viđene fotografije sa venčanja Sandre Meljničenko

Profimedia

 

Međutim, to nije kraj priče o devojkama iz spota „Neodoljiv, neumoljiv”. Nastavak je takav da bi ga poželeli scenaristi svih latinoameričkih serija. Druga manekenka, koja zajedno sa Sandrom dočarava Cecine stilske faze, takođe se udala za milijardera. Reč je o Ivani Berendiki.

Pročitajte: Ivana Berendika otvara vrata bajkovite oaze na Bahamima (foto)

Youtube Printscreen

 

Posle dve godine provedene u grupi "Models", Ivana je odlučila je da karijeru modela nastavi u Americi. Budući da se veoma dobro snašla u modnom svetu, bila je u prilici da upozna mnoge uticajne ličnosti, a među njima i Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije "Gugl". Vrlo brzo su shvatili da, uprkos činjenici da je on dvadeset godina stariji od nje, imaju mnogo toga zajedničog. Zaprosio ju je 2003. u Africi, posle tri godine veze, a venčali su se u junu 2006. na Bahamima.

 

 

Komentari (2)

Loading
Irena cvitkušić 21:25 24.09.2021
Odgovori

Na toj se slici stvarno vidi da je isključivo to brak iz ljubavi!!!!

Dusica 15:26 05.03.2022
Odgovori

Ovaj brak jos uvek traje dok su se mnogi 'iz ljubavi' odavno raspali.

hellomagazin.rs hellomagazin