Tuga u domu poznatog glumca: Nenad Nenadović izgubio bitku sa korona virusom

Tuga u domu poznatog glumca: Nenad Nenadović izgubio bitku sa korona virusom

Autor: | 23/09/2021

0

Smrt Nenada Nenadovića uznemirila javnost

Nenad Nenadović, poznati televizijski, pozorišni i filmski glumac preminuo je juče od posledica korona virusa u 57. godini života, u Beogradu.

Prema informacijama, usled komplikacija izazvanih kovidom 19, slavni glumac bio je prilključen na restirator bolnice u Batajnici, gde je izgubio bitku sa nevidljivim neprijateljem.

Vest o njegovoj smrti uznemirila je javnost i neutešne ostavila suprugu Snežanu, ćerke Janu i Minu, kao i ostale članove porodice, prijatelje i brojne kolege.

Pročitajte: Devojka Ljubomira Bulajića ćerka je poznatog glumca, obožavate ga u „Igri sudbine“

Ata Images

 

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. Još kao dete počeo se baviti glumom, kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Pored toga, bio je voditelj velikog broja dečijih emisija, a neke od najpoznatijihsu su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore". U  popularnoj seriji "Igra sudbine", pamtićemo ga po ulozi kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Takođe, slavni glumac je bio stalni član pozorišta je "Boško Buha", a ostaće zapamćen kao rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Bio je dobitnik više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti